Prima pagină » Cancan » Dalida din Las Fierbinți este însărcinată. Cine este tatăl copilului

Dalida din Las Fierbinți este însărcinată. Cine este tatăl copilului

14 oct. 2020, 12:15,
în Cancan

Ecaterina Ladin, actrița care interpretează personajul Dalida din Las Fierbinți, este însărcinată și urmează să aducă pe lume un băiețel. Ecaterina Ladin și soțul ei mai au un băiat în vârstă de patru ani.

Surpriză de proporții pentru fanii serialului Las Fierbinți. Ecaterina Ladin, actrița care interpretează personajul Dalida, este însărcinată. În serial, Dalida este secretara primarului Vasile, jucat magistral de actorul Gheorghe Ifrim. Vedeta Pro TV a confirmat informația și a făcut primele declarații.

Dalida din Las Fierbinți este însărcinată

Actrița Ecaterina Ladin, cunoscută din serialul Las Fierbinți, este însărcinată pentru a două oară. Actrița se află în a patra luna de sarcina și va aduce pe lume un băiețel. Dalida a făcut primele declarații despre această perioada frumoasă din viață ei și a recunoscut că ea și soțul ei își doreau foarte mult încă un copil. Cei doi mai au un băiețel în vârstă de patru ani pe nume Marcu.

Sunt însărcinată în patru luni. Ne-am dorit foarte mult copii și eu, și soțul meu. Încă de când ne-am cunoscut, ne-am dorit. Și Marcu, fiul nostru, și-a dorit. Mi-e rău în perioada asta și obosesc foarte repede. Dimineață îmi este somn. Voi avea încă un băiat. Nu am pofte. Dacă văd ceva, îmi este poftă”, a declarat Ecaterina Ladin în cadrul emisiunii La Măruță.

Dezvăluiri din culisele serialului Las Fierbinți

Recent, vedeta Pro TV a decis să povestească despre culisele serialului și despre cum a ajuns, de fapt, să o joace pe Dalida. Totodată, a spus cum reacționează oamenii când o recunosc pe stradă și care sunt replicile ei preferate.

Nu ştiu dacă există actor care să se împrietenească uşor sau repede cu vreun personaj. E ceva ce trebuie să creezi, să dai naştere. Unora le reuşeşte mai repede, altora mai greu, în acest caz sunt şi eu. Acest rol poate abia acum e ceea ce trebuie să fie, pentru că nu mai sunt emoţiile de la început şi pot să lucrez la el lucid, nu instinctiv.

Cel mai greu a fost primul sezon, neavând feedback-ul publicului. Putea să-mi spună oricine că e OK, Dragoş, colegii, mie nu-mi plăcea sau nu aveam încredere. Când a apărut pe post şi am văzut că place, abia atunci m-am mai liniştit, dar munca asupra Dalidei nu s-a terminat. Muncesc continuu că să fie bună şi adevărată”, a declarat Ecaterina Ladin.

Cine este soțul Ecaterinei Ladin

Într-un interviu mai vechi, actrița Ecaterina Ladin a vorbit despre povestea de dragoste dintre ea și soțul ei. Actrița povestește că inițial a fost angajata celui căruia i-a devenit soție, însă nu l-a plăcut de la început.

L-am cunoscut prin intermediul altor prieteni de-ai noștri, dar i-am fost angajată. Cumva el administra plajă de la Costinești. Eu neavând de muncă atunci, nu jucăm, înainte de a începe «Fierbințiul» (n.r. – serialul Las Fierbinți). Presupun că i-a plăcut cum muncesc și s-a îndrăgostit de mine. A fost așa o chimie.

Ne-am întlnit la momentul potrivit, când eram maturi, nu mai eram copii. Cred că i-a plăcut stabilitatea mea și puterea de muncă. Mie de el nu mi-a plăcut la început. Nu că nu mi-a plăcut, dar nici prin cap nu-mi trecea că el mă invită la film ca un fel de întâlnire”, a mai precizat Ecaterina Ladin.

Și totuși, relația dintre ei s-a legat, Ecaterina s-a căsătorit cu el și a născut și un copil în urmă cu patru ani. Iar acum, Dalida din Las Fierbinți este însărcinată cu al doilea băiat al cuplului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *