Prima pagină » Actualitate » Daliana Răducan și-a ales rochia pentru altar! Răzvan Simion a rămas mut de uimire

Daliana Răducan și-a ales rochia pentru altar! Răzvan Simion a rămas mut de uimire

31 mai 2024, 08:21,
în Actualitate

A mai rămas puțin timp până la cea mai importantă nuntă din această vară. Daliana Răducan și Răzvan Simion au hotărât să își unească destinele. Daliana Răducan și-a ales rochia pentru altar, iar Răzvan Simion a rămas mut de uimire când viitoarea lui soție nu l-a lăsat să o vadă îmbrăcată în mireasă.

Daliana Răducan și-a ales rochia pentru altar

Daliana Răducan și Răzvan Simion își vor uni destinele în mod oficial în această vară. Pentru marele eveniment pregătirile sunt în plină desfășurare. Cu toate acestea, partenera matinalului de la Antena 1 a rezolvat deja unul dintre cele mai importante aspecte ale evenimentului. Daliana și-a ales rochia de mireasă și este extrem de fericită.

Răzvan Simion și Daliana Răducan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de patru ani. Anul trecut, prezentatorul de la Antena 1 a decis să ducă relația la un nivel superior, cerând-o în căsătorie pe Daliana. Acum, cei doi sunt gata de nuntă și au început deja pregătirile pentru marele eveniment.

Deocamdată, data exactă a nunții rămâne un secret bine păstrat, cei doi au anunțat că pregătirile sunt aproape finalizate și au trimis deja invitațiile.

Mai mult, Daliana Răducan le-a împărtășit urmăritorilor săi din mediul online că a rezolvat și problema rochiei de mireasă. Aceasta a ales să-și creeze rochia de la zero, încredințând această sarcină unui stilist talentat. Fiind arhitectă de profesie, Daliana a supravegheat cu atenție fiecare detaliu al ținutei sale, asigurându-se că reflectă perfect personalitatea ei.

Daliana Răducan a făcut parte din echipa „Visuri la cheie”, emisiunea de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior. De câțiva ani, ea lucrează pe cont propriu, având un birou cochet în București.

„Cred că am îndeplinit cumva criteriile până acum. Noi suntem logodiți de aproape un an și urmează să ne căsătorim vara aceasta. Cred că el și-a dorit un companion de viață pe care să simtă că se poate baza, cu care să simtă că se poate dezvolta, cu care știe că poate să își clădească o viață frumoasă“, a spus Daliana Răducan.

Rochia a fost desenată special pentru ea

Recent, Daliana a postat un clip online în care se află în atelierul de croitorie, înconjurată de rochii de mireasă și diverse materiale, anunțând cu entuziasm că rochia ei pentru ziua cea mare este gata.

„Se apropie ziua cea mare și mă simt copleșită de emoții. Credeți că e ușor pentru o arhitectă să decidă fiecare detaliu pentru rochia de mireasă? Ea a desenat rochia special pentru mine. Fiecare schiță și fiecare detaliu au fost gândite să reflecte personalitatea mea, iar tot procesul creativ a fost o plăcere și o experiență memorabilă pentru mine”, a spus Daliana, în descrierea postării sale.

Urmăritorii acesteia au reacționat imediat, iar printre ei s-a aflat și Răzvan Simion. Acesta i-a lăsat partenerei sale un comentariu, întrebându-o dacă poate să vadă rezultatul.

„Pot arunca o privire?”, a întrebat Răzvan Simion. Însă, viitoarea sa soție a fost radicală și a răspuns: „Nuuuuuuu! Este surpriză”.

Chiar dacă nu are voie să vadă rochia de mireasă până în ziua cea mare, cu siguranță Răzvan Simion o să fie încântat de alegerea făcută de Daliana Răducan, care și-a ales rochia pentru altar. Cei doi au declarat că în general au gusturi comune, iar cu siguranță acest lucru se va aplica și în cazul rochiei de mireasă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *