Prima pagină » Cancan » Daliana Răducan nu ține cont de vârstă și se bucură de viață. Cum a fost surprinsă vedeta alături de iubitul ei celebru

Daliana Răducan nu ține cont de vârstă și se bucură de viață. Cum a fost surprinsă vedeta alături de iubitul ei celebru

29 apr. 2022, 09:00,
în Cancan

Una dintre cele mai răvășitoare apariții din lumea mondenă, Daliana Răducan, nu ține cont de vârstă și se bucură de viață. Aceasta se mândrește cu un fizic de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în public. Iubita lui Răzvan Simion atrage privirile tuturor în lumea mondenă, iar pe plan profesional are succes în afaceri.

Daliana Răducan a ajuns în atenția publicului după ce a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de carismaticul prezentator Răzvan Simion. Cu toate că la început cei doi și-au ascuns relația, în prezent formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Iată cum a fost surprinsă vedeta alături de iubitul ei celebru.

Daliana Răducan nu ține cont de vârstă și atrage privirile tuturor

Daliana Răducan este una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul autohton. La vârsta de 30 de ani, aceasta are un succes impresionant în afaceri și o avere considerabilă. Iubita lui Răzvan Simion este pasionată de arhitectură, iar afacerile pe care le deține i-au adus sume considerabile în conturi.

Daliana Răducan nu ezită să se afișeze la evenimentele mondene în ținute provocatoare și scumpe. Vedeta nu se uită la bani când vine vorba de haine și bijuterii. Recent, aceasta s-a afișat împreună cu Răzvan Simion la un eveniment monden și a fost în centrul atenției, având în vedere vestimentația incendiară.

În pofida criticilor celor din jur, Daliana Răducan și iubitul ei celebru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi formează un cuplu din anul 2020, iar de atunci sunt de nedespărțit. Mai mult, Răzvan Simion este mândru de partenera lui și nu ezită să o răsfețe cu vacanțe în locuri exotice.

Focoasa șatenă se declară o femeie fericită și împlinită alături de iubitul ei celebru. Aceasta nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață. O altă vedetă care face furori la evenimentele mondene și arată spectaculos la vârsta de 40 de ani este Diana Matei. Și frumoasa Vica Blochina atrage privirile tuturor și nu ezită să se afișeze în ipostaze provocatoare.

Cum s-a afișat frumoasa vedetă alături de iubitul ei celebru

Daliana Răducan și Răzvan Simion trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre în spațiul public. Cei doi au postat de curând fotografii din vacanța de lux din Dubai, dar și de la Monte Carlo. Pe rețelele de socializare Daliana Răducan are un număr impresionant de urmăritori.

Vedeta se afișează în ținute sexy alături de iubitul ei faimos. După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion și-a găsit fericirea alături de focoasa șatenă. Relația lor a provocat controverse încă de la început, dar cei doi nu au ținut cont de criticile celor din jur.

Frumoasa Daiana Răducan are doar cuvinte de laudă când vine vorba de iubitul ei, carismaticul prezentator Răzvan Simion.

,,Eu nu știam mai multe despre Răzvan decât știe toată lumea. Șansa mea a fost să îi văd sufletul, și asta a făcut cât 1.000 de cuvinte. Nu este mare diferență între omul de pe ecran și cel de acasă. Poate doar că nu e atât de vorbăreț acasă.

L-aș subestima pe Răzvan dacă l-aș defini printr-un singur element. Mi-a plăcut pur și simplu, în totalitate. Îl admir pentru intelectul lui, pentru sufletul lui, pentru șarmul lui, dar mai ales pentru modul în care știe să mă completeze.”, a declarat aceasta.

La rândul lui, Răzvan Simion se declară un bărbat împlinit alături de focoasa lui iubită.

,,Recunosc, m-a atras vizual, ca femeie complexă. Am simțit de la început că are toate ingredientele.”, a mărturisit prezentatorul.

La vârsta de 30 de ani, Daliana Răducan se bucură de succes în afaceri și face furori la evenimentele mondene cu fizicul de invidiat. Vedeta arată spectaculos și se afișează în ipostaze tandre alături de iubitul ei, Răzvan Simion.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024