Prima pagină » Cancan » Daiana de la Insula Iubirii și-a făcut prima intervenție estetică. Ce reacție au avut fanii când au văzut imaginile

Daiana de la Insula Iubirii și-a făcut prima intervenție estetică. Ce reacție au avut fanii când au văzut imaginile

13 aug. 2024, 09:42,
în Cancan

Sătulă de criticile fanilor, Daiana Prodan de la „Insula Iubirii” a trecut pragul medicului și și-a făcut prima intervenție estetică la nivelul feței. De-a lungul emisiunii, tânăra și-a atras multe simpatii dar și antipatii totodată. Astfel, Daiana Prodan era criticată de fani că își editează excesiv pozele postate pe rețelele de socializare.

Daiana Prodan și Rareș Petre fac parte din cele 5 cupluri care au acceptat provocarea de 21 de zile de la „Insula Iubirii”. Cei doi au reușit rapid să intre în atenția telespectatorilor, însă, de departe, tânăra de 25 de ani a fost cea care a atras cele mai multe simpatii, dar și antipatii. Pentru cei care i-au criticat aspectul fizic și au aruncat cu „hate”, Daiana a avut un mesaj, potrivit Cancan.

Daiana de la „Insula Iubirii” și-a făcut prima intervenție estetică

Încă de la primele ediții din sezonul 8 al emisiunii „Insula Iubirii”, Daiana a reușit să atragă simpatii și antipatii în rândul telespectatorilor din fața micilor ecrane. Tânăra de 26 de ani participă în show-ul de la Antena 1 alături de Rareș Petre, iubitul ei, pentru a-și rezolva anumite probleme în cuplu. Gelozia excesivă a tinerei pare să fie unul dintre motivele pentru care certurile în cuplu sunt omniprezente. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu doi ani, Rareș fiind fermecat pe loc de atitudinea iubitei sale, însă relația lor nu a fost ocolită de probleme.

După terminarea filmărilor de la Insula Iubirii, Daiana Prodan a simțit nevoia să facă mici ajustări la nivelul feței. Tânăra, originară din Oradea, a fost ținta hate-ului de pe social-media, după ce o parte dintre internauți au judecat-o pentru aspectul său fizic. Aceasta a fost criticată pentru așa-zisa diferență între fotografiile sale din mediul online și realitate.

Cu toate acestea, tânăra le-a închis gura răutăcioșilor și a mers la medicul estetician pentru o intervenție la nivelul feței. Cum-necum, Daiana nu a rezistat prea mult în fața răutăților și a decis să-și facă o intervenție la nivelul feței. Pentru început, tânăra le-a adresat utilizatorilor TikTok un mesaj – în care i-a informat că a trecut pragul cabinetului unui medic estetician și și-a injectat acid în buze.

Daiana, mesaj acid pentru hateri

„Mesajul ăsta e strict pentru haterii mei. Dacă nu ești un hater de al meu, poți să treci peste. Bun, voiam să vă anunț, nu vroiam, țineți cont, vă rog, frumos de asta… că mi-am pus acid în buze. Ca să nu cumva să mai aveți problema asta, că am văzut că o aveți, că vai îți editezi pozele. Mă rog. Să nu mai aveți problema asta, am zis să vă anunț eu. Nasul e la fel, dar să vă zic ceva, eu îl port, nu cred că v-ați prins de idee, că eu îl port, nu voi.

Eu nu am o problemă, la un moment dat chiar credeam că-mi purtați voi nasul. Nu știam ce au ăștia. Din față e așa, din profil mai dă eroare, că na, nu putem să fim perfecți. Acum bineînțeles, o să vă luați de mine că mi-am pus acid în buze și nu mai sunt naturală și că tot ai gura strâmbă și că din astea de ale voastre. Neinteresant. Mai găsiți motive, că mă cred vedetă…”, a spus Daiana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *