Prima pagină » Cancan » Daiana Anghel arăta total diferit la începutul carierei. Cu ce bărbați celebri s-a iubit înainte de actualul soț

Daiana Anghel arăta total diferit la începutul carierei. Cu ce bărbați celebri s-a iubit înainte de actualul soț

14 mart. 2024, 13:52, 1 ,
în Cancan

Daiana Anghel, câștigătoarea emisiunii Power Couple, arăta total diferit la începutul carierei, în urmă cu mai bine de un deceniu. De-a lungul timpului, aceasta și-a schimbat de mai multe ori look-ul, trecând pe la mai multe televiziuni. Nu în ultimul rând, Daiana Anghel a avut mai mulți iubiți celebri, până să se căsătorească cu Sorin Gonțea.

Daiana Anghel, în vârstă de 39 ani, a câștigat, împreună cu soțul ei titlul de Power Couple România. Ea și Sorin Gonțea au reușit să îi învingă în marea finală pe Oana Matache și Radu Siffredi. Daiana este o persoană cunoscută în lumea showbizului autohton, începându-și cariera în urmă cu mai bine de 10 ani, fiind știristă la trei posturi de televiziune.

Cum arăta Daiana Anghel la începutul carierei

Daiana Anghel și-a început cariera în televiziune în urmă cu peste un deceniu. A fost prezentatoare de știri atât la Kanal D, cât și la Antena 1 și Pro TV. După o perioadă a decis să renunțe la televiziune și a devenit specialist în skincare, precum și un influencer de succes în acest domeniu.

De-a lungul timpului, concurenta de la Power Couple România și-a făcut mai multe schimbări de look fiind, pe rând, blondă, șatenă, brunetă, având la un moment dat și breton.

Născută pe 15 august 1985, în zodia Leu, Daiana Anghel a ținut la înfățișarea sa și a avut grijă să arate mereu impecabil, mai ales la evenimentele publice. Și pe rețelele de socializare, fotografiile ei au fost intens apreciate. În anul 2010, aceasta a încins spiritele cu o ședință foto sexy pentru FHM.

Ce operație estetică și-a făcut Daiana Anghel

La fel ca multe alte vedete autohtone, Daiana Anghel a trecut și ea pragul medicului estetician. În anul 2022, aceasta a decis să își facă o intervenție estetică pentru a scăpa de gușă.

După ce a încercat prin mai multe metode să scape de gușă, Daiana Anghel a decis să apeleze la ajutorul medicului estetician. „Dacă e cum am avut eu (n.r. – gușă), un pic de grăsime și o conformație anatomică, atunci slăbitul nu are legătură”, povestea Daiana Anghel, în urmă cu ceva timp.

Cu cine s-a iubit Daiana Anghel

Câștigătoarea Power Couple s-a iubit, de-a lungul timpului, cu câțiva bărbați cunoscuți din România. Cu unul a fost la un pas de a ajunge la altar, dar povestea lor s-a încheiat din cauza infidelității.

Fosta prezentatoare a avut o relație cu antrenorul de fotbal Dan Oprescu pentru ca, mai apoi, să ajungă în brațele lui Traian Tamaga. După doar șase luni, bărbatul a cerut-o de soție, iar ea a acceptat încântată.

Însă, cu doar câteva săptămâni înaintea marelui eveniment, bărbatul a decis să rupă logodna. Motivul ar fi fost infidelitatea Daianei, care l-ar fi înșelat cu Ciprian Marica. Traian Tamaga i-ar fi surprins pe cei doi împreună, moment în care a anulat nunta și s-a aruncat în brațele unei alte femei.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *