Prima pagină » Cancan » Daciana și Victor Ponta au o fetiţă înfiată! „Viața ne-a dăruit un suflet nou”

Daciana și Victor Ponta au o fetiţă înfiată! „Viața ne-a dăruit un suflet nou”

09 dec. 2020, 13:26,
în Cancan

Puțină lume știe că Daciana Sârbu și soțul ei, Victor Ponta, au o fetiţă de șase ani, înfiată de curând, care se numește Maria. Așadar, familia fostului premier s-a mărit cu încă un membru, cei doi soți având acum trei copii. Până de curând, Victor Ponta îi avea pe cei doi copii, Andrei, din prima căsătorie cu Roxana, și pe Irina, din mariajul cu Daciana.

Daciana şi Victor Ponta au înfiat, de curând, o fetiţă. Micuţa are 6 ani şi se numeşte Maria. Victor Ponta, invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, a vorbit despre faptul că are acum trei copii, fără să dea amănunte despre micuţa abia intrată în familia sa. WOWbiz a aflat însă că fostul premier şi soţia sa, Daciana, au înfiat o fetiţă.

Daciana și Victor Ponta au o fetiţă înfiată

De curând, Daciana Sârbu a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care Irina, fiica ei și a lui Victor, în vârstă de 12 ani, apare cu o altă fetiţă, ce pare a fi chiar Maria. Fotografia este însoţită de un mesaj care lămureşte totul.

Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos și neașteptat, viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie în care mai vine un copil. Ne bucurăm din nou de inocența copilăriei și mai prelungim puțin binecuvântarea de a avea un copil mic alături de noi. Va mulțumim tuturor celor care veți înțelege că nu vom vorbi mai mult despre acest subiect pentru că vrem să o protejăm pe Maria și să o ajutăm să ajungă la un echilibru în noua ei viață alături de noi”, este mesajul postat de Daciana, după ce s-a aflat că ea şi Victor Ponta au înfiat o fetiţă.

Victor și Daciana au trei copii

Victor Ponta a vorbit în emisiunea lui Denise Rifai despre faptul că acum are două fete. Și deși Denise Rifai a insistat și l-a întrebat dacă soția lui, Daciana, este însărcinată, fostul premier a păstrat misterul.

Nu pot să vorbesc despre acest subiect decât în prezența Dacianei”, a precizat Victor Ponta.

Despre Victor Ponta se știa că are doi copii, un baiat, Andrei, de 17 ani, din căsătoria cu Roxana Ponta, și o fată, Irina, de 12 ani, din actualul mariaj cu Daciana Sârbu. Acum însă familia lor s-a mărit după ce Daciana și Victor Ponta au o fetiţă înfiată, pe nume Maria. Mai mult, Victor Ponta va avea mai mult timp pentru familie după ce a anunțat recent că se retrage din viața politică.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`