Prima pagină » Cancan » Daciana Sârbu, apariție de senzație la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Soția lui Victor Ponta a asigurat tortul miresei

Daciana Sârbu, apariție de senzație la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Soția lui Victor Ponta a asigurat tortul miresei

07 oct. 2024, 09:35,
Cezar Bulgaru în Cancan

Daciana Sârbu a avut o apariție de senzație la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Nunta Monicăi Bîrlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță a adunat personalități marcante din showbiz, politică și lumea medicală. Printre invitați s-a numărat și Daciana Sârbu, care a fost surprinsă într-o fotografie alături de fiica sa și a fostului premier Victor Ponta. Irina, în vârstă de 16 ani, a atras atenția prin prezența sa elegantă și rafinată.

Monica Bîrlădeanu a strălucit în rolul de mireasă la 45 de ani, în cadrul nunții sale cu Valeriu Gheorghiță, medic și fost coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare anti-COVID-19. Ceremonia, desfășurată sâmbătă, 5 octombrie, la Palatul Snagov, a reunit personalități din lumea showbiz-ului, politicieni și medici, într-un decor luxos, special pregătit pentru acest eveniment.

Daciana Sârbu, apariție de senzație la nunta Monicăi Bîrlădeanu

Printre vedetele prezente la nunta Monicăi Bîrlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță s-au numărat Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, Dana Rogoz, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, Andreea Raicu, Gina Pistol, Elvira Deatcu, Teodora Tompea, Mirela Bucovicean și Geanina Ilieș. Toate au impresionat prin apariții elegante, purtând rochii de seară sofisticate, accesorii exclusiviste și coafuri extravagante, captând atenția invitaților și a camerelor de filmat.

Daciana Sârbu, fost europarlamentar și soția fostului premier Victor Ponta, s-a numărat printre invitații de seamă la nunta Monicăi Bîrlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță, având însă un rol mai special. Cofetăria pe care o deține a fost responsabilă de realizarea candy-bar-ului și a tortului miresei, o impresionantă creație cu patru etaje, decorată elegant cu flori de mireasă și orhidee naturale.

În fotografiile de la eveniment, Daciana Sârbu nu a fost surprinsă alături de soțul său, ci împreună cu fiica lor, Irina Ponta, o adolescentă remarcabilă. La vârsta de 16 ani, Irina a captat atenția invitaților într-o rochie de seară roșie, strălucind prin eleganța sa.

Daciana Sârbu și Victor Ponta au trei copii

Daciana Sârbu a fost membră a Partidului Social Democrat (PSD) și a ocupat diverse funcții, inclusiv cea de europarlamentar în perioada 2014-2019. În calitate de europarlamentar, ea a fost implicată în lucrări legate de politici sociale, mediu și drepturile femeilor.

De asemenea, Daciana Sârbu este căsătorită cu Victor Ponta, fostul prim-ministru al României, și au împreună trei copii. Activitatea ei politică este adesea asociată cu problemele sociale și cu promovarea drepturilor cetățenilor în cadrul Uniunii Europene.

Daciana Sârbu și Victor Ponta au adoptat o fetiță în 2020, pe Maria, care va împlini curând 10 ani. Fostul premier și soția sa sunt căsătoriți din 2008 și au împreună o fetiță de 16 ani, Irina. De asemenea, Victor Ponta mai are un băiat din căsnicia anterioară cu Roxana Ponta. Andrei, în vârstă de 21 de ani, s-a născut în 2003, iar părinții săi au divorțat în 2004.

La nunta Monicăi Bîrlădeanu, Daciana Sârbu a avut o apariție de senzație alături de fiica sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
06 octombrie 2024
06 octombrie 2024