Prima pagină » Actualitate » Dacă tușiți, răciți sau aveți dureri de spate, covrigarul Marcel Ciolacu vă ia 10%! Ciuma roșie PSD s-a înțeles cu febra galbenă PNL să supraimpoziteze concediul medical

Dacă tușiți, răciți sau aveți dureri de spate, covrigarul Marcel Ciolacu vă ia 10%! Ciuma roșie PSD s-a înțeles cu febra galbenă PNL să supraimpoziteze concediul medical

14 feb. 2024, 10:51, 3 ,
BZI.ro, în Actualitate

Aveți grijă dacă tușiți, răciți sau aveți dureri de spate pentru că covrigarul Marcel Ciolacu vă supraimpozitează cu încă 10%. În nemernicia lor, Guvernul ciumei roșii PSD și febrei galbene PNL, au decis să impoziteze cu încă 10% concediile medicale și îndemnizațiile mămicilor.

Vă dați seama câtă foame de bani există dacă scursurile societății, politicienii PSD și PNL au început să pună ”degetul” pe rana oamenilor? Este absolut ireal cum covrigarul care se visează președinte și generalul de carton, general plagiator au ales să conducă această țară.

Români, nu vă mai îmbolnăviți pentru că covrigarul Ciolacu vă mai ia 10%

În nemernicia lui, Marcel Ciolacu susținea că au fost sute de mii de concedii medicale pentru că ”oamenii au tușit și i-au durut spatele” :

Din ce ţin minte, au fost 274.000 de concedii date pentru că ne-a durut spatele. Au fost 187.000 de concedii medicale date în România fiindcă am strănutat şi am fost răciţi. Dacă vrem să încurajăm… deci trebuie făcută o distincţie clară între cei care au nevoie, se află într-o nevoie, care au o boală gravă, între doamnele însărcinate, concediu, ştiţi foarte bine că cheltuielile cele mai mari sunt când e copilul foarte mic” explica Marcel Ciolacu

” Problema este faptul că covrigarul șef de Guvern a decis să impoziteze și indemnizațiile mămicilor, contrar declarațiilor făcute. Ba mai mult, pe lângă faptul că și-a dat Bacalaureatul la 28 de ani, Ciolacu este și medic ca să stabilească dacă concediul medical este sau nu corect.

Trebuie să subliniem că există întradevăr situații aberante în ceea ce privește concediile medicale și modul în care acestea sunt date. Pentru oamenii care păcălesc sistemul nu trebuie să sufere cei de bună credință, cei care pur și simplu au probleme medicale complexe și nu pot venit la serviciu. Poate covrigarul de la Guvern ar trebui să elimine odată pentru totdeauna pensiile speciale care aduc un deficit de zeci de milioane de euro și să facă legi prin care averile nejustificate să fie de indată confiscate.

Dacă ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL ar gândi în interesul poporului atunci nu ar promova toți analfabeții în funcții publice, nu ar mai încuraja candidaturi precum Ion Doldurea, cel al cărui fiu a avut stația GPL care funcționa ilegal și care a produs tragedia ce a generat 5 morți și peste 60 de răniți!

Dacă PSD și PNL s-ar gândi la alegături nu ar mai introduce taxe și impozite care să ne ducă, pe noi cetățenii de rând, la sapă de lemn. Poporul român trebuie să se gândească la faptul că anul 2024 este un an în care se pot produce schimbări majore în viața tuturor. Depinde de noi dacă astfel de specimene vor continua să ne conducă, sau vom avea oameni noi care să se gândească la binele poporului .

 

Comentarii
  • daca e asa
    Din ce ţin minte, au fost 274.000 de concedii date pentru că ne-a durut spatele. Au fost 187.000 de concedii medicale date în România fiindcă am strănutat şi am fost răciţi.
    e cam greu de inteles

  • Moartea cu coasa

    Trebuie sa le tragem un ciocan in cap si gata. Moartea pe tine si pe baiatul tau Ciolacu ,sa – l vezi in ,sicriu ,moartea pe tine Maciuca si pe familia ta in sicriu sa ti- o vezi. Crimninalilorl maciuca ,colacu ,iohanis poporul roman nu mai suporta teroarea voastra o sa va ucidem. analfabetilor,magarilot,criminalilor,tradatori de tara idioti, infractori ,frunzelor ,azi in copac ,maine pe jos calca toti pe voi. Ne kakam cu dearee pe psd pnl!

  • Maciuca ,colacu iohannis meritati o mamaliga fierbinte intre ochi si oala cu bors cu fasole fierbinte intre ochi

    Maciuca,colacu, iohanis meritati o mamaliga fierbinte intre ochi si o oala cu bors cu fasole fierbinte intre ochi si oala si cesunul in cap ,zbang! Si… o dearee de la toti romanii s- o serviti cu placere la mass cu familiile voastre . Pofta buna infractorilor! Va dam voturi pnl- psd,0% !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *