Prima pagină » Titlurile zilei » Dacă nici el nu este diavolul, cine ar putea fi? A violat o tânără mamă de mai multe ori, a obligat-o să facă avort, iar după ce a snopit-o în bătaie s-a pregătit intens să o omoare
Dacă nici el nu este diavolul, cine ar putea fi? A violat o tânără mamă de mai multe ori, a obligat-o să facă avort, iar după ce a snopit-o în bătaie s-a pregătit intens să o omoare

Dacă nici el nu este diavolul, cine ar putea fi? A violat o tânără mamă de mai multe ori, a obligat-o să facă avort, iar după ce a snopit-o în bătaie s-a pregătit intens să o omoare

22 apr. 2021, 02:00,
Sorin Pavelescu, în Titlurile zilei

Un individ din județul Iași a ajuns după gratii, în urma unor agresiuni de neimaginat, exercitate asupra unei femei. Magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău au dispus ieri arestarea preventivă a lui Andrei Mihai Bădici. Ieșeanul este suspectat de viol, lovire sau alte violențe, amenințare și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție

Caz șocant, de o violență rar întâlnită, în județul Iași! O femeie din satul Șipote a trecut printr-un adevărat calvar, după ce a fost agresată, timp de mai multe săptămâni, de către un individ. Chiar și după ce a obținut un ordin de protecție împotriva individului, femeia nu a fost în siguranță!
Ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău au cerut arestarea preventivă a lui Andrei Mihai Bădici, pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, lovire sau alte violențe, amenințare, încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție.

„Instanța admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău. Dispune arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile”, au precizat ieri magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău.

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Ieșeanul Andrei Mihai Bădici, acuzat că a batjocorit o fată

Ieșeanul Andrei Mihai Bădici a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni.

„În perioada 22 decembrie 2020 – 2/3 ianuarie 2021, inculpatul A.M.B. a întreținut raporturi sexuale normale și anale cu persoana vătămată Simona C., împotriva voinței acesteia, folosind forța și prin amenințări”, a declarat ieri procurorul Teona Alexandra Sava, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

Conform anchetatorilor, individul a mai comis o agresiune virulentă chiar la începutul acestui an.

„În noaptea de 2 spre 3 ianuarie 2021, inculpatul a lovit-o pe persoana vătămată S.C. cu pumnii și picioarele, provocându-i multiple leziuni. Totodată, începând cu data de 9 martie 2021, după emiterea unui ordin de protecție, inculpatul A.M.B. o amenință cu moartea și cu acte de violență zilnic pe numita Simona C., telefonic și prin intermediul rețelelor de socializare, încălcând astfel măsurile impuse prin respectivul ordin. Magistratul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Hârlău a admis propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului. Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale, reținerea și arestarea preventivă reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activități care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul constituțional al prezumției de nevinovăție”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

Un ordin de protecție care nu a salvat-o pe ieșeancă din ghearele agresorului: a făcut avort după viol

Pe 9 martie 2021, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău au admis cererea formulată de Simona C. și au emis un ordin de protecție pe numele lui Andrei Mihai Bădici. Femeia li s-a plâns judecătorilor că individul o amenința aproape zilnic cu bătaia, iar, în ianuarie 2021, a fost bătută și violată de către acesta, rămânând și însărcinată, însă a făcut avort.

„Pârâtul m-a amenințat inclusiv cu cuțitul la gât. Acesta este violent și cu copilul nostru (pârâtul este tatăl copilului meu)”, a povestit femeia, cu lacrimi în ochi, în fața judecătorilor ieșeni.

În plus, ieșeanca a depus la instanță un stick USB conținând print-screen-uri de pe conversațiile prin mesagerie dintre ei doi, dar și fișiere audio cu convorbirile purtate de ei, acestea (atât mesajele scrise, cât și discuțiile telefonice) conținând amenințări cu moartea și cu acte de agresiune extremă la adresa femeii.

La rândul lui, individul nu a depus întâmpinare și nu s-a prezentat în fața instanței, deși a fost legal citat. Magistrații au constatat că ieșeanca și agresorul au avut o relație, din care a rezultat un copil, care, acum, are 3 ani și 8 luni. În prezent, cei doi sunt despărțiți, individul locuind în municipiul București. Scandalurile ar fi zbucnit deoarece individul este nemulțumit de modalitatea și frecvența contactării minorului (din cauza nepermisiunii acestui fapt de către femeie).

„În preajma Sărbătorilor de Iarnă 2020 – 2021, pârâtul a venit să-și viziteze copilul, locuind la imobilul reclamantei, fără acordul expres al acesteia, unde părțile au întreținut relații sexuale, contrar voinței reclamantei (potrivit propriilor susțineri), care a rămas însărcinată și a făcut întrerupere de sarcină. Tot în acea perioadă, pârâtul a lovit-o pe reclamantă peste față și corp, provocându-i leziuni vizibile. Ulterior, pârâtul i-a trimis reclamantei mesaje și a sunat-o la telefon, amenințând-o că va reveni la locuința acesteia, unde o va lovi sau o va omorî: «Te mierlesc, de nu te mai găsește nimeni!», «Îmi aduc tovarășii, să te facă poștă!», «Îți rup oasele, îți dau 20 de răngi în cap (dacă mă mai chemi în instanță), crezi că, dacă vreau, nu te omor acum?!… Copilul rămâne orfan!»”, au constatat magistrații ieșeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *