Prima pagină » Local » Dacă l-aţi văzut, sunaţi la 112! Acest tânăr, în vârstă de 24 de ani, a dispărut de la domiciliu. Poliţiştii ieşeni au început căutările. UPDATE: A fost găsit – FOTO

Dacă l-aţi văzut, sunaţi la 112! Acest tânăr, în vârstă de 24 de ani, a dispărut de la domiciliu. Poliţiştii ieşeni au început căutările. UPDATE: A fost găsit – FOTO

17 mai 2022, 13:47, 1 ,
în Local

Un tânăr, de 24 de ani, din Iași, student la Drept, a plecat luni de la domiciliu spre facultate, in urma cu peste 36 ore și nu a mai revenit. Acesta frecventa Facultatea de Drept din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași.

UPDATE: În urma verificărilor și căutărilor efectuate de polițiștii Biroului Urmăriri Iași, tânărul a fost găsit fiind revocate formele de urmărire emise. Starea de sănătate a ieșeanului este bună.

Știre inițială

„Poliţiştii ieşeni caută un tânăr, de 24 de ani care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

În dimineața zilei de 17 mai a.c., poliţiştii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Ciurea au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în dimineața zilei de 16 mai a.c., MANDRIC MARIAN EUGEN, în vârstă de 24 de ani a plecat de la domiciliul din sat Lunca Cetățuii, comună Ciurea și nu a mai revenit”, au transmis polițiștii ieșeni.

Semnalmentele tânărului: înălţime 1,97 m, 100 de kilograme, păr șaten.

La data plecării, acesta era îmbrăcat cu pereche de pantaloni de tip blue-jeans de culoare albastra, cămașă albă, geacă maro și era încălțat cu pantofi maro, rucsac grena.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *