Prima pagină » Bursa Barfelor » Dacă intri în cabinetul doftoriței, banii din buzunare îți zboară pe loc
Dacă intri în cabinetul doftoriței, banii din buzunare îți zboară pe loc

Dacă intri în cabinetul doftoriței, banii din buzunare îți zboară pe loc

15 iul. 2024, 02:00, 7 ,
BZI.ro, în Bursa Barfelor

La final de rubrică, babele vă spun două vorbe și de prin lumea medicoasă. Puțini cred babele că au auzit despre doftorița Dăciuțza Bolișteanu, aia de spune că este dernanoloagă, dar asta este altă poveste. Ce vor babele să spună este că ea are un cabinet prin Târg unde, odată ce ai intrat, ai rămas fără bani. Cu o lampă uveu și o pereche de mănuși, Dăciutza spune că face minuni. De fapt, nu face nimic. Ea doar ia banii celor care îi trec pragul și atât. În caz de probleme, căutați un doftor…

Comentarii
  • Si totusi multi se duc acolo, probabil dupa renume.

  • Da’ la Ovidiu Mitu, cel cu luare de mită crezi că durează mai mult ?
    O să vină în curând condamnarea medicală!

  • Pacientul zero

    Treaba cu lampa UV am patit-o pe pielea mea, confirm. Am fost la consultatie. Dupa ce consultatia s-a terminat si urma diagnosticul si reteta, Daciana mi-a spus ca, daca platesc in plus, ma poate consulta si cu lampa UV. De ce? Pentru un diagnostic mai „exact” a spus ea. Ca si cum daca ar fi pus diagnosticul fara sa utilizeze lampa, ar fi fost gresit. Si nu din cauza ei, ci din cauza mea, ca nu am vrut sa platesc in plus. Am fost deacord sa platesc in plus, si ce credeti? Pe banii mei mi-a folosit ca material didactic pentru vreo 2 fatuci care faceau practica la cabinetul ei, explicandu-le cum se vede o ciuperca la lampa UV. Desigur, diagnosticul a fost aceleasi. Doar banii au fost diferiti.
    Facand o analogie, e ca si cum ai merge sa ti se faca analiza sangelui si ai fi taxat in plus daca vrei sa fie folosita o seringa pentru recoltarea probei.
    Avand in vedere ca majoritatea clientilor cabinetului o constituie tot felul de pitipoance care vin la tratamente de infrumusetare, prosteala pe fata a devenit norma.

  • cui nu ii convine, sa se duca sa stea la coada la policlinica de stat. nu va aduce nimeni cu japca

  • Ai sa stai tu la coada la policlinica de stat,cand o sa fii pensionara si ai sa ramai fara bani.Cat despre „renume” mai gandeste_te.

  • II plac banii si ii place sa manipuleze.Vorba dulce scoate banul din buzunar si cam atit.Mai e si cetatean de onoare,de acum sa te tii :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *