Prima pagină » Titlurile zilei » Dacă îl vedeți pe stradă, strigați după poliție! Acest individ a agresat sexual, ieri dimineață, o tânără în pasajul din Piața Unirii: „M-a strâns de sâni și a început să mă înjure” – EXCLUSIV/FOTO

Dacă îl vedeți pe stradă, strigați după poliție! Acest individ a agresat sexual, ieri dimineață, o tânără în pasajul din Piața Unirii: „M-a strâns de sâni și a început să mă înjure” – EXCLUSIV/FOTO

03 oct. 2023, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Scene incredibile, surprinse în centrul Iașului. Ieri dimineață, o tânără a fost agresată sexual chiar în pasajul din Piața Unirii. Pe fir au intrat polițiștii din Iași, iar agresorul este căutat acum. Dacă va fi găsit vinovat, acesta ar putea ajunge în spatele gratiilor

Scene de coșmar! O tânără a fost agresată sexual în pasajul din Piața Unirii. Ieri dimineață, în jurul orei 8:30, o tânără a cărei identitate o vom proteja a trecut poate prin cel mai urât episod din viața sa. În timp ce traversa pasajul din Piața Unirii împreună cu o prietenă s-a trezit cu un bărbat în fața ei. Individul a prins-o de sâni, iar mai apoi i-a adresat injurii și amenințări. Femeia agresată spune că nu l-a văzut niciodată pe individ și că este șocată de cele întâmplate.

„Era în jur de 8:30 când împreună cu o colegă am coborât în pasajul din Piața Unirii la automatul de cafea. Când ne-am întors, individul a venit spre mine și m-a prins de sâni. Mai apoi a început să mă înjure. Nu îl cunosc, nu l-am văzut în viața mea, cred are 16-17 ani”, a precizat tânăra.

O tânără a fost agresată sexual chiar în pasajul din Piața Unirii

Imediat după incident, femeia agresată a mers la poliție pentru a depune o plângere.

„Am mers la poliție și am depus o plângere. Nu mi se pare normal ca în centrul Iașului să se întâmple așa ceva. În locul meu putea fi o minoră. Este traumatizant. Sper ca acest individ să fie prins și să răspundă pentru ceea ce a făcut”, a spus tânăra agresată.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz și fac verificări pentru stabilirea identității agresorului.

„Polițiștii mi-au spus că vor face cercetări. M-au însoțit în locul unde am fost agresată. Au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere… Sper ca acest individ să fie tras la răspundere. Femeile ar trebui să fie mult mai atente. Dacă un astfel de incident s-a putut petrece în centru Iașului dimineața, când copiii merg spre școală, se poate petrece oriunde”, a mai spus tânăra.

Trebuie precizat faptul că individul care a agresat-o pe femeie s-a perindat minute bune prin Piața Unirii. Acesta părea dezorientat și parcă ar fi căutat ceva. Este posibil ca acesta să fi fost sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Cert este că astfel de scene nu ar trebui să existe. Dacă va fi găsit vinovat, individul s-ar putea alege cu o condamnare.

Nu este exclus ca acesta să mai fi avut probleme cu legea. Cert este faptul că o tânără a fost agresată sexual ieri dimineață, în Piața Unirii.

Comentarii
  • Poți să strigi mult și bine după poliție ca nu te bagă nimeni în seamă.

  • Din cauza ca nu porti sutien

  • Popescu Paraschiv

    La ce sa strig dupa politie? Nu vad logica.Daca se stie ca el a agresat fata, nu are ce cauta pe strada..Arest preventiv.

  • Metoda poli👋 sau mate-info 👉👌e provizorie. Dacă apelați prea des: vă cade părul din cap,orbiți și vă crește păr în palme !

    Inființați case de toleranța, exact ca până la venirea comunistilor. Apropo, prin 1948, comuniști au desființat toată casele cu felinar roșu….rezultatul a fost dezastru: barbatii agresau femei,femeile au inebunit, a fost o harababură de nedescris…la acele „case cu felinar rosu” mulți adoleșcenți vedeau pentru prima dată cum arată fericirea, erau vremuri faine. Acum adoleșcentii se uită pe net la porno și cu atât rămân. Unii dintre ei mai apelează la metoda inventată și brevetată la ” poli”👋 sau dar …e o soluție nesănătoasă!
    De la metoda poli 👋poți orbi, creste păr in palmă,devii chelios de tânăr, incepi să te pensezi,etc

    Soluția?
    Mergeți la mănăstire ( intr-o chilie) să vă rugați non stop până iasă dracul desfrâului din cap si din trup.

  • R E A L I T A T E A

    La noi infractionalitatea a ajuns la cote foarte mari. Și asta din cauza faptului că în primul rând infractorilor nu le mai este frică de actul de justiție, au ajuns sa nu le mai fie frică de închisoare. Fapte grave pedepsite foarte blând. Nu există puterea exemplului! Când comite fapta este de o răutate și perversitate ieșită din comun, iar când ajunge în fața magistratului joacă un rol de necăjit și nevinovat de nu-ți vine să crezi. Mai mult decât atât, vezi doamne chiar e și el o victimă a sistemului, a autorităților statului. Mai mult decât atât prin apărare, imaginea lui este una de victimă, de om necăjit, vai de capul lui, abuzat de autorități, etc. În al doilea rând, nu mai avem pe stradă autoritățile de altă dată, avem doar păpușei și păpușele, frumoși aranjați, frumos rujate. Infractorilor ar trebui să le fie frică să comită o faptă penală pentru că ar putea fi pedepsiți conform legii!

  • Il cunosc. Are obiceiul de a se basi intr-un pet, dupa care pune dopul si o eticheta cu data. Are cateva sute de peturi in camara, si seara mai destupa cate unul-doua, ca sa acopere mirosul sosetelor.

  • Erau în 1948 case de toleranta ,și nu șanț acum

  • Idiotilor luati sigla voastra de rahat de pa fata taranului sa poata lumea sa il recunoasca

  • Cine-i oxiurul asta?

    Limbricul asta de 50 de kg probabil ca era drogat cu aurolac și l-au apucat crizele. Dacă îl vedeți, busiti-i doi pumni în maxilarul ala subnutrit și lasati-l leșinat pe bordura.

  • Camere de supraveghere mai ales in astfel de pasaje si nu numai.
    Parerea mea este ca, costa mai putin sa instalezi camere de supraveghere acum decat sa ai mai tarziu evenimente de genul acesta sau fereasca Dumnezeu si decedati.
    Primaria si Politia Locala ar trebui sa verifice zonele de genul acesta dar si altele unde s-ar putea petrece nenorociri de acest fel si nu numai.
    Acum multi ani a fost ceva prin pasajul Frumoasa si la grotele alea din centru la Cubul.
    Cine stie cate alte zone mai sunt in Iasi nesupravegheate video.

  • Politia si cei locali nu mai exista!!!! Ei nu se deplaseaza la niciun apel de urgenta!!! Iar cei de la locala nu fac nimic , stau doar pe blvd. Stefan cel mare si numara cati cersetori sunt ca la sfarsitul zilei fiecare cersetor sa le dea cate 100-200 lei de fiecare dreptul de smecher. Am vazut eu personal acest lucru! Spaga se da seara sub cub

  • Politia si cea locala NU vin sub nicio forma la apelul 112. Politia locala sunt niste grasi tarani obraznici care te agreseaza daca apelezi la ei si te ameninta! Ei numara pe blvd Stefan cel mare toti cersetorii iar la sf zilei fiecare cersetor le da spaga cate 100-200 lei protectie!! Spaga se incaseaza seara sub cub!

  • o aparut toanta de la filo (6:43 am) care ar fi vrut mate-info, da’ n-o putut.

  • grea matematica?

    Da, pai cum nu? Toanta aia la 6 dimineata e treaza sa isi verse frustrarea in comentarii la articole. Am murit de ras.

  • Daca v-ati pus sigla pe fata lui, cum sa-l mai recunoasca lumea ?

  • Camera pe piata unirii

    Adevarul e ca feminismul ,expunerea piz ii ,expunerea sanilor far sutien duc la cazuri de frustrare a barbatilor care nu prea reusesc sa si faca relatii datorita pretentilor de dive ale femeilor .sinuciderile frustrarile se vor inmulti ,odata cu inasprirea legilor de molestare a femeilor ,vom vedea cazuri de sinucideri droguri alcool doar cei de rang unu reusesc pe alocuri sa aibe relatii cei de rang 2 vor avea frustrari si vor recurge la pipaieli si molestare …e pshiologie pura ….

  • Ioana F. (dirigintă)

    Bună faza cu ,,metoda poli sau mate -info”. Sunt dirigintă la cl a VI -a și efectiv nu stiam cum să abordez subiectul cu / despre masturbare și cât de toxică e …dacă se apelează la ea.
    Parinții m-au rugat să le vorbesc la ora de dirigintie pt că lor le e rușine și au observat că in ultima vreme, odraslele lor se inchid in cameră, nu ies cu orele, nu au poftă de mâncare, le tremură mânuțele…!

    Cum spuneam si la începutul coment-ului, o să le dau exemplu cu metoda ” poli” și de ce nu e bine să te masturbezi de la vârste fragede: duce la orbire, chelie deasă ( alopecie cronică), oase fragile, creer terci,etc…intr-un cuvânt o să-i duc intr-o excursie la Poli să vadă pe viu …efectele acestui gest nefiresc !

  • Normal că nici un pensat , fara musculatura nu a intervenit . Politia 0 prevenție . 0

  • Să mă pi ș pe sigla voastră ! Cum vreți să-l recunoaște pe imbecil ? Da-ți-i poza ca lumea pt că legea permite atâta timp că era pe drum public și a comios o infracțiune !

  • tot toanta de la filo scrie la 11:03 am. clar, n-a gasit pe nimeni sa-i traga ceasul.

  • Studentii la poli ( mate info) tre' să se abțina de la onanie. Incepe postul și e mare păcat. Riscați să rămâneți invalizi...studiile spun asta!

    Masturbarea îi putea lăsa pe bărbaţi „invalizi”.
    James Ashton consideră că masturbarea este „nenaturală” şi că persoanele care o practică se puteau trezi cu afectarea organelor sexuale şi a capacităţilor intelectuale( efectiv li se scurge creerul printre degete)🤭. Mai mult, autorul spunea că bărbaţii care se masturbează pot rămâne invalizi….! Asa că NU mai dormiți cu mânuțele sub păturică, rămâneți fără unghii.

  • Studentii la poli ( mate info) tre’ să se abțina de la onanie. Incepe postul și e mare păcat. Riscați să rămâneți invalizi…studiile spun asta!
    octombrie 3, 2023 la 4:30 pm

    mananci cacat de dimineata pana seara. dar de tabagisti si alcoolici ce mai spui sau de drogati? cel putin alcoolul modifica biochimia creierului, la fel si drogurile sei se ajunge la adevarate nenorociri de ele: crime, batai, incendieri, accidente de masina, accidente de munca, s.a. de la onanie ce se poate intampla? nimic. depinde cat de des iti faci. daca faci prea des poti face prostatita. dar macar omu se descarca, daca tine in el ajunge sa comita agresiune sexuala sau chiar viol.

  • Seamana cu patronul de la cafeneaua…cu zat.

  • esti un la..b..bai ce vrei sa fie tara asta o mare tracterie nenorocitule

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *