Prima pagină » Actualitate » Dacă îl cunoașteți pe acest bărbat primiți 3.000 euro cash. Codin Maticiuc: „Hai să vedem cine-l găsește primul. Eu sau poliția”
Dacă îl cunoașteți pe acest bărbat primiți 3.000 euro cash. Codin Maticiuc: „Hai să vedem cine-l găsește primul. Eu sau poliția”

Dacă îl cunoașteți pe acest bărbat primiți 3.000 euro cash. Codin Maticiuc: „Hai să vedem cine-l găsește primul. Eu sau poliția”

17 apr. 2024, 09:00, 1 ,
în Actualitate

Codin Maticiuc a asistat ieri, 16 aprilie 2024, în jurul orei 20.00, la o scenă demnă de film. Un bărbat a venit și s-a alăturat grupului din care regizorul făcea parte și a făcut un gest incredibil. În mediul online, acesta a povestit cum a fost furat un telefon chiar sub nasul lui. Bărbatul respectiv a acționat cu atâta tact, încât l-a lăsat mască pe Codin.

Pe Instagram, Maticiuc a povestit cu a avut loc întreaga întâmplare. Acum, scopul lui este acela de a-l găsi pe hoț. Nu este deloc o treabă ușoară, așa că Maticiuc s-a văzut nevoit să apeleze la ajutorul fanilor.

Codin Maticiuc, apel în mediul online

Codin Maticiuc a tras un semnal de alarmă în mediul online, după ce un hoț a furat telefonul unui tânăr care se afla lângă el, pe paddle. Bărbatul a încercat să interacționeze cu cei prezenți, astfel încât să nu trezească suspiciuni, ca mai apoi să se facă nevăzut.

Actorul era însoțit de Speak, iubitul Mirei, Levi Elekes, și alți doi prieteni, atunci când hoțul a plecat cu un telefon mobil.

Bărbatul era îmbrăcat în haine negre și purta o șapcă în aceeași nuanță.

Codin Maticiuc spune că speră să dea de urma hoțului și a făcut un apel către cei care l-au văzut sau dețin informații despre el, să îi scrie, pentru a-l prinde pe cel care a furat telefonul. Codin Maticiuc va da și recompensă celui care vine cu informații clare despre hoț.

„3000 de euro pentru primul care-l găsește pe omul acesta.
Tipul din fotografie a furat telefonul unui băiat chiar de lângă mine. Vă las la comentarii videoul cu furtul în sine.
Eu și trei prieteni ne odihneam după paddel și alții jucau acum în locul nostru. Tipul s-a așezat lângă mine și se prefăcea că îi privește pe jucători. A furat un telefon și s-a cărat. Ieri, 15 aprilie, ora 20.00.
Poza nu e clară dar eu l-am văzut bine și o fată a stat și de vorbă cu el. Poza este îndeajuns de clară încât să-l ştie vecinii lui.
Primul om care-mi scrie cum se numește, cum îl găsesc, primul om cu informații clare pe care eu să le verific primește de la mine 3000 de euro.
3000 de euro cash de la mine sau poate alege 15.000 de euro să ajutăm pe cineva. Un caz social la alegerea lui, verificat de fundația Metropolis.
Hai să vedem cine-l găsește primul. Eu sau poliția. Vă rog să distribuiți toți cei care citiți aceste rânduri și vreți să contribuiți la prinderea unui hoț”, a transmis Codin Maticiuc pe pagina sa de Facebook.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *