Prima pagină » Actualitate » Dacă i-ați văzut contactați de urgență Poliția! Ei sunt tinerii care au ucis un bărbat și au rănit un altul în Gara de Nord Timișoara – FOTO, VIDEO

Dacă i-ați văzut contactați de urgență Poliția! Ei sunt tinerii care au ucis un bărbat și au rănit un altul în Gara de Nord Timișoara – FOTO, VIDEO

21 apr. 2021, 11:26,
Elena Nicoleta BUJOR în Actualitate
După producerea evenimentului tragic din data de 19 aprilie 2021, care a avut loc în zona Gării de Nord din municipiul Timișoara în care au fost implicate mai mulți indivizi necunoscuți, în urma căruia a rezultat decesul unui bărbat și rănirea altuia, forțele de ordine au făcut cunoscute o serie de imagini în care apar mai mulți barbați ce ar fi fost prezenți la locul faptei, în vederea identificării lor.
„Facem apel la cetățeni, ca oricine poate oferi informații cu privire la persoanele din imagini, să apeleze de îndată Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.De asemenea, recomandăm ca la întâlnirea în spațiul public a oricăruia dintre acești bărbați, să păstreze distanța și să evite orice interacțiune cu aceștia. Orice informație este benefică în vederea soluționării acestui caz!”, au transmis polițiștii timișoreni.
Sursă video: opiniatimisoarei.ro

Crimă la Timișoara! Mai mulți indivizi au omorât o persoană a murit și au rănit grav o alta

Reamintim faptul că un bărbat a fost ucis și un altul a fost rănit grav în urmă cu două zile, la Timișoara. Oamenii legii au reţinut un prim suspect în cazul crimei de la Gară de Nord din municipiu, după ce un tânăr a fost ucis cu o lovitură de cuţit şi abandonat într-o baltă de sânge, în vecinătatea unei terase, aflată lângă linia de cale ferată de la care pleacă în mod obişnuit trenurile de Reşita.

La mai bine de câteva ore după crimă, poliţiştii au reuşit să înţeleagă cum s-a produs evenimentul nefericit. Elucidarea misterului a fost după ce victima şi alţi bărbaţi au fost observaţi pe nişte imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă, la ora la care s-a petrecut oroarea.

Tânărul mort, descoperit de trecători

Pe filmarea publicată se pot vedea victima şi alţi trei bărbaţi în dreptul unei săli de jocuri de noroc, iar la scurt timp unul dintre aceștia pleacă. La scurt timp, în vecinătatea terasei lângă care s-a petrecut crima apare din nou tânărul şi cei doi amici ai săi care i-au rămas alături. A izbucnit un conflict, tinerii s-au îmbrâncit, iar în cele din urmă victima se prăbuşeşte la pământ. Cei doi agresori dispar fără urmă.

Tânărul a fost descoperit decedat după câteva ore de un trecător, care a apelat la numărul unic de urgență 112.

Unul dintre agresori a fost găsit imediat după eveniment, pe o bancă din Piaţa 700 din Timişoara, unde dormea. Este vorba de un individ care locuia prin zona Gării de Nord. Condus la audieri de ofiţerii de la Serviciul de Investigaţii Criminale, acesta a povestit ce s-a întâmplat, însă susţine că celălalt ar fi aplicat lovitura cu cuţitul. Forțele de ordine l-au depistat şi pe cel de-al doilea agresor, care a fost de asemenea condus la audieri.

Tânărul ucis avea vârsta de 34 de ani și era din Sibiu. Trupul neînsufleţit a fost preluat de medicii legişti. Cercetările sunt continuate de ofiţerii SIC şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`