Prima pagină » Turism » Funny » Dacă găsești o bancnotă de 100 de lei în parbrizul mașinii ai mare grijă! Nu este ceea ce crezi
Dacă găsești o bancnotă de 100 de lei în parbrizul mașinii ai mare grijă! Nu este ceea ce crezi

Dacă găsești o bancnotă de 100 de lei în parbrizul mașinii ai mare grijă! Nu este ceea ce crezi

14 mai 2020, 09:24,
BZI.ro, în Turism
a:3:{s:7:"site_id";i:9;s:6:"old_id";i:76966;s:8:"site_url";s:13:"turism.bzi.ro";}

Cum stim foarte bine ca banii nu cresc in copac, asa trebuie sa intelegem si faptul ca nimeni nu ne lasa un cadou in valoare de 100 de lei in parbriz. Dar totusi, unii oameni cad in aceasta plasa, care ii poate costa mult mai mult decat asa zisii bani gasiti pe parbriz…

Zilele trecute purtam o discutie cu o cunostinta, iar aceasta a ajuns sa imi relateze cum a cazut victima unei inselatorii de prima mana. Se pare ca hotii au descoperit o noua tehnica prin care sa insele oamenii sau mai bine zis sa le fure bunurile.

Sa revenim la poveste, cunostinta mea isi lasase masina parcata pe o straduta laturalnica. Grabita fiind, s-a urcat in masina si, ce sa vezi, in partea dreapta a parbrizului, a observat o bancnota de 100 de lei, prinsa de stergatorul din dreapta.

„Ce noroc pe mine” s-a gandit ea. Parea ca acea bancnota fusese daruita de cineva sau cine stie, poate ca o adusese vantul. A coborat fericita din masina, croita sa ridice banii, insa cum bancnota era pusa in cealalta parte a masinii, a trebuit sa ocoleasca. in fractiune de secunda un tanar a aparut in dreptul usii soferului, i-a inhatat geanta si a disparut fara urma.

Cunostinta mea a ramas cu o bancnota falsa de 100 de lei bineinteles si fara geanta.

A mers la cea mai apropiata sectie de politie, a povestit cele intamplate, insa in zona nu se aflau camere, martori nu existau si astfel si-a insusit o paguba si o bancnota de 100 de lei….falsa.

Politia i-a mentionat ca este cea mai noua tehnica de furt si functioneaza in foarte multe dintre cazuri.

Dragii mei, nu visati cu ochii deschisi, nimeni nu ne lasa astfel de cadouri in parbriz, iar daca va inchipuiti ca sunteti asa norocosi, este posibil sa ramaneti fara bunurile din masina.

Sursa: Secretele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *