Prima pagină » Magazin » Dacă este profitabil să importăm bunuri din China pentru a le vinde în România
Dacă este profitabil să importăm bunuri din China pentru a le vinde în România

Dacă este profitabil să importăm bunuri din China pentru a le vinde în România

04 iun. 2024, 11:50,
în Magazin

Pentru cei care conduc o afacere cu mărfuri în România va fi interesant de aflat cât de profitabil este importul din China https://ro.m3cargo.com/.

Datorită prețului scăzut de achiziție, mărfurile chinezești sunt comandate în multe țări din întreaga lume, dar este important să se calculeze și costul livrării, să se aleagă cea mai bună metodă, să se selecteze mărfurile potrivite și să se țină cont de alți factori importanți. În acest articol vom examina aceste aspecte.

Cât timp durează livrarea și ce metodă să alegeți

De obicei, transportul aerian, maritim sau feroviar este utilizat pentru a livra bunuri din China în România. Diferențele dintre aceste metode de transport sunt în principal în ceea ce privește timpul și costul. În funcție de dimensiunile mărfurilor, de volumul transportului și de greutatea totală, se poate vorbi și despre fezabilitatea unei anumite metode de transport.

1- Transportul maritim este cea mai populară și mai favorabilă metodă de livrare a mărfurilor din China în România. Timpul de livrare va fi cuprins între 30 și 60 de zile, în funcție de punctul de expediere și de trecerea navei prin porturile intermediare.

2- Livrarea de marfă pe calea aerului – costisitoare, dar este cea mai rapidă modalitate de a trimite mărfuri chinezești în România. Termenul de livrare rapidă pe calea aerului este de 4-5 zile, în timp ce opțiunea mai lungă durează până la 10 zile.

3- Livrare pe calea ferată din China – o opțiune intermediară din punct de vedere al prețului și al timpului în comparație cu cele două metode anterioare. În medie, durează 2-3 săptămâni, cu încărcătură incompletă – până la 1 lună.

Depinde, de asemenea, de alegerea transportatorului. Transportatorii chinezi sunt considerați mai puțin fiabili, în timp ce companiile românești funcționează mai bine. Cu toate acestea, pentru a nu vă îndoi de alegerea dumneavoastră și pentru a nu vă asuma riscuri, vă recomandăm să comandați livrarea de marfă chineză prin M3Cargo. Garantăm o livrare sigură, siguranța mărfurilor și cel mai scurt timp posibil de recepție!

Ce produse sunt cele mai populare și cele mai profitabile

Pentru ca achizițiile din China să aducă beneficii maxime afacerii dumneavoastră, trebuie să studiați cererea și să înțelegeți nuanțele afacerii comerciale. De exemplu, așa-numitele „bunuri de trend” sunt extrem de populare. Acestea sunt cele mai promovate produse care sunt căutate după nume. Nu are nevoie de publicitate sau explicații, este important doar să oferiți cumpărătorului un „ambalaj” atractiv al produsului (fotografie, descriere, beneficii) și un preț scăzut. Totuși, nu uitați că tendințele vin repede și, de asemenea, dispar rapid. Prin urmare, este important să puteți obține un lot la timp și să îl vindeți rapid.

Este mult mai profitabil să cumperi ceva care este solicitat în mod constant:

  1. Mărfuri pentru mașini.
  2. Jucării pentru copii și bunuri pentru mame.
  3. Bunuri pentru sport și turism.
  4. Aparate electrocasnice mici.
  5. Articole de masă.
  6. Decorațiuni interioare și de casă.
  7. Bunuri pentru animale de companie.
  8. Dacha, grădină, grădină de legume.
  9. Păcăleli și bunuri wow.

M3Cargo — Un partener de încredere pentru expedierea mărfurilor din China

Pentru a importa bunuri din China în mod profitabil, este important să luați în considerare mai mulți factori.

De exemplu, ar trebui să aflați cât costă un container în China, să decideți în prealabil care este cel mai profitabil mod de a livra bunurile, să aflați ce este la cerere și ce merită comandat.

Un calcul detaliat vă va ajuta să minimizați riscurile și să le evitați complet – contactați M3Cargo pentru achiziții sigure și profitabile în China! Vom face totul pentru a vă face comanda de bunuri în China cât mai favorabilă: vom efectua un audit de achiziții, vom alege cel mai bun furnizor, vom calcula cea mai favorabilă metodă de transport, vom controla întregul traseu al transportului de la depozitul vânzătorului până la ușa dumneavoastră. Cu M3Cargo puteți economisi nu numai timp în multe aspecte, ci și bani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`