Prima pagină » Local » Cutremurul ne bate la ușă? Maria Ghiorghiu: „Să sperăm că nu va fi atât de dezastruos” – VIDEO

Cutremurul ne bate la ușă? Maria Ghiorghiu: „Să sperăm că nu va fi atât de dezastruos” – VIDEO

18 oct. 2022, 12:12, 4 ,
în Local

Cutremurul ne bate la ușă? La această întrebare ne-a răspuns Maria Ghiorghiu, invitata permanentă a Roxanei Caraiman, la BZI LIVE. În această ediție, ea a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește un posibil cutremur, care va avea loc în următoarea perioadă.

Maria Ghiorghiu are, în permanență, previziuni. De această dată, însă, Duhul Sfânt i-a transmis că un cutremur bate la ușă, așa cum s-a întâmplat și în cazul războiului. Clarvăzătoarei nu îi este clar, încă, dacă este vorba despre un cutremur politic sau despre un cutremur în adevăratul sens al cuvântului. Mai mult, nu se cunoaște nici dacă acest cutremur va avea loc în România sau în altă parte a lumii.

„Până acum, România a fost ocrotită de tot felul de dezastre. Să ne rugăm Bunului Dumnezeu să nu-și întoarcă Fața Sa de la noi, și să ne ocrotească în fiecare clipă a vieții noastre.”, a declarat Maria Ghiorghiu.

Află, în rândurile care urmează, previziunile Mariei Ghiorghiu despre un posibil cutremur, care ne bate la ușă.

Cutremurul ne bate la ușă? Maria Ghiorghiu: „Războiul ne bate la ușă, cutremurul ne bate la ușă”

În cadrul emisiunii BZI LIVE, Maria Ghiorghiu a avertizat pe toată lumea că un posibil cutremur ne bate la ușă. Nu se știe, cu certitudine, dacă acest cutremur este unul cu implicări politice sau este vorba despre un cutremur de pământ. Dacă ne referim la un cutremur politic, poate avea loc o răsturnare a Guvernului, a Parlamentului, „pentru că lumea este disperată cu ceea ce trăiește în zilele de astăzi”.

„Deocamdată nu mi s-a spus și țara. Dar faptul că a spus că bate la ușă poate să ne ducă cu gândul la un posibil cutremur mai dens, dar să sperăm că nu va fi atât de dezastruos. Că dacă e vorba de cutremur, așa am scris și despre război, nu de la mine, ci de la Duhul Sfânt, că războiul ne bate la ușă. Deci, e același lucru, războiul ne bate la ușă, cutremurul ne bate la ușă.

Putem să ne gândim și la un cutremur politic, deci orice e posibil. Nu spune că este vorba despre cutremur, ci doar că ne bate la ușă un cutremur. Poate să fie un cutremur politic, o răsturnare a situației Guvernului, a Parlamentului, pentru că lumea este disperată cu ceea ce trăiește în zilele de astăzi. Lipsurile sunt extrem de mari, facturile la curent foarte mari.”, a subliniat Maria Ghiorghiu la BZI LIVE.

Maria Ghiorghiu a explicat că rolul cutremurelor de pământ este de a așeza pământul. Pentru a liniști populația, ea a precizat că nu este necesar să se producă un cutremur dezastruos.

„Poate să fie și un cutremur politic, nu neapărat un cutremur de pământ. Am vorbit de foarte multe ori că aceste cutremure mici au rolul de a așeza pământul, deci nu neapărat să se producă un cutremur dezastruos. Mai ales că am văzut foarte multe proteste. Oameni care veneau din toate părțile României și se adunau într-un singur loc și erau foarte revoltați. De altfel, aceste proteste, care deja au început, dar vor fi și mai mari și mai gălăgioase, sunt premergătoare acelei noi adevărate revoluții. Deci așa va începe adevărata noua revoluție, pas cu pas, cu aceste proteste ale oamenilor, care, pe bună dreptate, nu mai pot să facă față. Este imposibil de trăit, imposibil de murit, pentru oamenii obișnuiți.”, a declarat Maria Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu: „Următoarea revoluție va fi o revoluție sângeroasă”

Maria Ghiorghiu ne avertizează ca va urma o revoluție sângeroasă, în care cei din Guvern și din Parlament vor fi înlăturați de la putere de către protestari. Aceștia din urmă nu vor mai face face lipsurilor și se vor uni, pentru a salva țara din situația în care a fost adusă.

„Următoarea revoluție va fi o revoluție sângeroasă și tot Guvernul, și tot Parlamentul vor ieși afară. Protestatarii nu îi vor lăsa să stea, pentru situația în care au adus țara. Acum suntem în imposibilitatea de a ne mai încălzi, de a ne mai plăti facturile. Ne întoarcem la rația de dinainte de `89, când aveam curent cu porția, televizor cu porția, deci nu se mai poate.”, a precizat Maria Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu este convinsă că previziunile ei se vor adeveri.

„Eu spun aici un adevăr, un adevăr de la Dumnezeu și de la Maica Domnului, un adevăr care, treptat, se va împlini întocmai cum am scris.”, a completat Maria Ghiorghiu la BZI LIVE.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`