Prima pagină » Titlurile zilei » Cutremurător. Ionela, mama lui Yannis, a scris un ultim mesaj pentru fiul ei. Biletul a fost așezat sub sacoul adolescentului, înainte de a fi înmormântat – FOTO/VIDEO

Cutremurător. Ionela, mama lui Yannis, a scris un ultim mesaj pentru fiul ei. Biletul a fost așezat sub sacoul adolescentului, înainte de a fi înmormântat – FOTO/VIDEO

17 iul. 2023, 02:00, 1 ,
Lucian SAVA/ Cosmina PUIU în Titlurile zilei

Ionela, mama lui Yannis, a scris un ultim mesaj pentru fiul ei. Biletul a fost așezat sub sacoul adolescentului, înainte de a fi înmormântat

Ionela, mama tânărului care s-a stins după ce a băut energizant, a scris un ultim mesaj pentru fiul său. Pe o foaie de hârtie, femeia a notat câteva rânduri. Acestea au fost citite în biserică de preotul care a oficiat slujba de înmormântare. Cuvintele mamei lui Yannis au adus lacrimi în ochii tuturor. Femeia i-a transmis, pentru ultima dată, fiului sau că a fost un copil minunat și și-a cerut iertare. După ce preotul a citit mesajul, răpusă de durere, Ionela a pus foaia de hârtie în sacoul adolescentului, înainte ca acesta să fie înmormântat.

Ionela, mama lui Yannis, a scris un ultim mesaj pentru fiul ei

Trebuie precizat faptul că Ionela, mama lui Yannis, a ieșit public, după moartea fiului ei, pentru a trage un semnal de alarmă. Femeia le-a transmis părinților să aibă grijă de copiii lor și să fie atenți la ce consumă aceștia. De asemenea, a precizat că băuturile energizante sunt la modă printre adolescenți. O prietenă de-a lui Yannis a promis lângă sicriul tânărului că nu va mai consuma acest gen de băuturi.

„Prietena lui Yannis a plâns lângă sicriul lui și a promis că nu mai bea energizante”, a spus mama lui Yannis, Ionela.

Adolescentul ar fi murit după ce a băut energizant

Vă reamintim că totul s-a întâmplat în data de 8 iulie 2023. Yannis se afla într-un cămin studențesc, fiind într-o tabără de vară, și a decis cu prietenii să consume energizante și să fumeze. Deși nu a avut niciodată probleme, mama tânărului susține că a murit din cauza nicotinei și a băuturilor. Prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași, a transmis faptul că adolescentul a fost găsit în stop cardio-respirator.

Colegii tânărului susțin că după ce ar fi consumat energizante și ar fi fumat două pachete de țigări i s-a făcut rău. Au început manevrele de resuscitare, însă, din păcate, fără succes.

Comentarii
  • Droguri, nu energizante. Dar na, daca e implicata Universitatea nu vor recunoaste, de asta se eschiveaza Cimpoesu. Si anul trecut in Codrescu la scoala de vara se drogau in fata caminului unde erau cazati impreuna cu studentii voluntari care ar fi trebuit sa-i aiba in grija.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`