Prima pagină » Titlurile zilei » Cutremurător! Așa arată o prietenie adevărată. Prietenul de suflet al lui Yannis, adolescentul care a murit după ce a băut energizant, a avut o singură dorință: tricoul în care acesta s-a stins – FOTO/VIDEO

Cutremurător! Așa arată o prietenie adevărată. Prietenul de suflet al lui Yannis, adolescentul care a murit după ce a băut energizant, a avut o singură dorință: tricoul în care acesta s-a stins – FOTO/VIDEO

15 iul. 2023, 02:00, 8 ,
Lucian SAVA/Cosmina PUIU în Titlurile zilei

Momente cutremurătoare după moartea lui Yannis, adolescentul care a decedat după ce a băut energizant. A avut o singură dorință, aceea de a primi tricoul în care s-a stins, dând dovadă de o prietenie adevărată

Ionela, mama lui Yannis, tânărul care a murit după ce a băut energizant, a povestit ce va face cu lucrurile fiului său. La scurt timp după ce Yannis s-a stins, prietenul său de suflet, Albert, a rugat-o pe femeie să-i dea tricoul în care acesta s-a stins. Din păcate, nu a putut să îl ofere, deoarece nu îl avea acasă, așa că peste ceva timp a venit cu o nouă dorință. Albert a vrut cu orice preț un lucru pe care l-a iubit cel mai bun prieten al său.

Prietenul de suflet al lui Yannis, adolescentul care a murit după ce a băut energizant, a avut o singură dorință: „Mi-a spus că își dorește tricoul în care s-a stins”

Prietenul de suflet al lui Yannis, Albert, este devastat de această situație și nu poate accepta faptul că amicul său nu mai este în viață, încercând să se lege de orice ca să îl păstreze viu în viața lui și să-l simtă aproape la orice pas, motiv pentru care a pus mâna pe telefon și a sunat-o pe mama adolescentului, cerându-i tricoul în care acesta s-a stins.

„Prietenul lui de suflet, Albert, mi-a spus că își dorește tricoul cu care era îmbrăcat când a murit. I-am spus că nu se poate pentru că a fost tăiat și a rămas la IML. I-am spus că pot să-i cumpăr unul la fel, dacă vrea. Pe urmă m-a sunat și m-a întrebat cum sunt, apoi mi-a spus dacă pot să-i dau borseta lui, pe care o rupsese. Yannis ar fi fost supărat că s-a rupt și voia să meargă cu Albert undeva să o repare. I-am spus că îi dau cu drag orice…”, a spus Ionela, mama lui Yannis.

Printre lacrimi, mama lui Yannis a povestit că, în ultima perioadă, adolescentul simțea că o fată îl place.

„În perioada asta mă suna și îmi spunea că are la facultate o fată care vine lângă el. Mi-a spus… «Mami oare îi place de mine?». Eu i-am zis… «Sigur îi place». Pe urmă a venit aici (capela Cimitirului Eternitatea – n.r. ) o fată foarte frumoasă. Am întrebat-o: «Nu cumva tu ești fata care-l plăcea pe Yannis?». Atunci ea mi-a spus că a vorbit cu el foarte mult despre cărți… El citea foarte mult. Mi-a spus că Yannis avea o carte pe care ea și-a dorit foarte mult să o citească și mi-a spus dacă pot să i-o dau

împrumut. Era vorba despre o carte… Dragoste imposibilă între doi tineri. I-am zis că îi dau cu drag orice”, a mai povestit mama adolescentului decedat.

Adolescentul ar fi murit după ce a băut energizant

Vă reamintim că totul s-a întâmplat în data de 8 iulie 2023. Yannis se afla într-un cămin studențesc, fiind într-o tabără de vară, și a decis cu prietenii să consume băuturi energizante și să fumeze. Deși nu a avut niciodată probleme, mama tânărului susține că a murit din cauza nicotinei și a energizantelor. Prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași, a transmis faptul că adolescentul a fost găsit în stop cardio-respirator.

Colegii tânărului susțin că după ce ar fi consumat energizante și ar fi fumat două pachete de țigări i s-a făcut rău. Au început manevrele de resuscitare, însă, din păcate, fără succes.

Comentarii
  • Da’ tata ? Ala nu vrea nimic amintire ? Ceva polen, ori spori de ciuperca de pus la tigareta.

  • I-o vreau “legalele “ care le fumat sa dau la dujmani sa fumeze și ei pina se termina

  • Vecina de la 3

    Aș dori chiloți lui dacă mai sunt valabili

  • Trist.Cand parintii se trezesc ca sunt parinti abia dupa ce le mor odraslele

  • Inchipuiri SF, imaginatii futuristice, posibil/imposibil

    Daca cineva i-a dat cartea ca un reper, pentru persoana care l-a intepat cu ceva, iar mai apoi au venit cei de la smurd fara intentia de a-l salva, pt ai lua (org),fara a folosi injectia cu andrenalina ceea ce-l putea salva.
    Acum au aparut stirile cu tanarul de 17 ani care a injunghiat alt tanar, o femeie sa aruncat, deci evenimente care sa mai acopere, ca prea mult se face tam tam,sa nu cumva sa se cerceteze. Fantezie sau adevar.

  • Imaginatie posibil/ imposibil sa fie real

    Daca cineva i-a dat cartea ca un reper, pentru persoana care l-a intepat cu ceva, iar mai apoi au venit cei de la smurd fara intentia de a-l salva, pt ai lua (org),fara a folosi injectia cu andrenalina ceea ce-l putea salva.
    Acum au aparut stirile cu tanarul de 17 ani care a injunghiat alt tanar, o femeie sa aruncat, deci evenimente care sa mai acopere, ca prea mult se face tam tam,sa nu cumva sa se cerceteze. Fantezie sau adevar

  • Eu aș dori ceva „prafuri ” dacă au mai rămas , aș mai trage o liniuță

  • Eu nu prea inteleg evenimentele. Tanarul era intr-o tabara si statea intr-un camin studentesc. A fumat doua pachete in camera din camin? Acolo nu sunt reguli de genul „este interzis sa fumezi in camera!”? Doua pachete nu se fumeaza usor…asa zis prietenii cu care a fumat au mintit ca sa nu fie complici la consum de substante interzise. Prin urmare, daca ar fi declarat ce au fumat, poate cei de la spital ii puteau da vreun antidot….trebuie investigat cazul mai departe. Le-au fost recoltate probe biologice celor din anturajul baiatului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`