Prima pagină » Actualitate » Cutremur in lumea interlopa! Clanurile Mararas si Corduneanu, trimise iar in judecata de procurori! Rafuiala a inceput cu postari video pe Facebook! – VIDEO

Cutremur in lumea interlopa! Clanurile Mararas si Corduneanu, trimise iar in judecata de procurori! Rafuiala a inceput cu postari video pe Facebook! – VIDEO

13 sept. 2019, 21:03,
Ciprian Nedelcu în Actualitate
Cutremur in lumea interlopa! Clanurile Mararas si Corduneanu, trimise iar in judecata de procurori! Rafuiala a inceput cu postari video pe Facebook! - VIDEO
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:708465;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

@ Procurorii ieseni au dispus trimiterea in judecata a sapte persoane, pentru diverse acuzatii @ In fapt, este vorba despre membri ai clanului Corduneanu, dar si despre Jean Mararas @ Printre acuzatii se regaseste si cea de portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase @ Asta, dupa ce mai multe persoane au fost prinse intr-o sala de jocuri, inarmate pana in dinti @ Totul a izbucnit dupa o postare video pe Facebook, facuta de Jean Mararas, spun anchetatorii

Dosar exploziv, pe rolul instantelor iesene! Mai multi membri ai lumii interlope vor fi obligati sa dea ochii cu magistratii, dupa ce au fost acuzati de comiterea mai multor infractiuni. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi au dispus trimiterea in judecata a lui Jean Mararas, Claudiu Dimitrie Petrovici, Bogdan Corduneanu, Stefan Dontu, Iulian Virlan, Mihai Ioan Dunca si Florinel Corduneanu. Printre acuzatiile aduse de anchetatori se numara tulburarea ordinii si linistii publice, conducerea unui vehicul fara permis, tentativa la distrugere si portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase.

Acum, urmeaza ca Judecatoria Iasi sa stabileasca un prim termen al cauzei, dupa care magistratii vor asculta ce au de spus toate partile implicate, pentru a putea lua o decizie in acest caz.

Vezi si: EXCLUSIV! Dosar NOU si FIERBINTE pentru clanul CORDUNEANU, dupa un scandal la CAZINO! Totul a plecat dupa ce unul dintre frati a pierdut cateva mii de EURO

Ce au spus procurorii

Anchetatorii au precizat ieri ca totul a izbucnit in urma cu aproximativ doua luni. "Pe data de 24 iulie 2018, inculpatul Mararas Jean a proferat amenintari in cadrul unei postari pe o retea de socializare, la adrea membrilor familiei Corduneanu. De asemenea, pe data de 26 iulie 2018, mai multi membri si apropiati ai familiei Corduneanu au fost prinsi intr-o sala de jocuri avand asupra lor cutite, boxuri, pistoale si spray-uri cu efect lacrimogen, ceea ce oferea indicii referitoare la faptul ca acestia se pregateau pentru o confruntare cu o grupare rivala", a declarat ieri Monica Palaghia, prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi.

Conform acesteia, pe data de 28 iulie 2018, Claudiu Petrovici a condus un autoturism pe raza municipiului Iasi si a aruncat doua cocktail-uri Molotov (sticle incendiare – n.r.) catre un imobil apartinand familiei Mararas. Anchetatorii au precizat ca, in urma incidentului, nimeni nu a fost ranit, insa a fost creata o stare generala de temere. "Pe data de 7 mai 2018, inculpatul Petrovici Claudiu a fot prins de un echipaj de Politie, pe bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, conducand un autoturism, fara a avea acest drept", a adaugat prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi.

Vezi si: VIDEO EXCLUSIV! BOMBA in lumea INTERLOPA! Adrian Corduneanu si-a iesit din minti dupa ce a fost injosit de clanul rival! "Sobolanilor, pute carnea pe voi!"

De unde a pornit scandalul?

Clanul Corduneanu, condus de Adrian "Beleaua" si Costel, alaturi de alti frati de-ai lor si locotenenti fideli, se razboieste de ceva timp cu clanul Tanase, din care fac parte Vandam Constantin, Jean Mararasu si altii. Daca in Craiova interlopii se bateau cu sabii, topoare si se trageau focuri de arma, la Iasi lucrurile stau altfel. Smecheria clanurilor din Iasi a ajuns pe un alt teren, pe un teren alb. Interlopii din Iasi sunt tinuti, se pare, sub papuc de politisti si prefera sa-si arate muschii prin filmari pe Facebook sau Youtube.

In luna iulie a acestui an, pe www.bzi.ro, reporterii va prezentau o inregistrare video realizata de Vandam Constantin, prin care ii "calca in picioare pe membrii clanului rival". "Vreau sa va arat cum se chinuie Cordunenii sa se bata cu noi, dar prin Politie. Sa-mi bag p**a in mortii tai, Adrian Corduneanu, sa-l iau pe tac-tu din groapa in p**a, de fapt tu ai doi, sa-i iau pe amandoi in p**a, sa-ti iau fetele in p**a si pe nevasta-ta aia care cat ai stat la puscarie s-a f***t cu tot orasul. Sa va iau mortii in p**a la toti, si tie Vasilica, si tie Adriane, si tie Costele. Tu, Costele, sa-i pupi mainile lui Narcis toata viata ta ca nu ti-ai ingropat fratii. A doua impacaciune cu noi n-o s-o mai ai in viata ta. Voi credeti ca noua ne e frica de voi?", se poate auzi in filmarea realizata de Vandam Constantin.

Ei bine, si cum interlopii din Iasi sunt extrem de razbunatori, nu putea lipsi o reactie din partea celor ofensati. Recent, a fost postata o inregistrare video pe Youtube, de data aceasta realizata de Adrian Corduneanu. Dupa cum banuiti, injuraturile si amenintarile sunt adresate clanului rival. "Revenim, sa-mi bag… in rasa voastra si sa-mi bag… in mortii vostri. Am venit sa beau cafeaua si sa-mi bag… in tac-tu, in Ulise, sobolanilor, pute carnea pe voi. O sa ma… pe voi sa va dau valoare", spune in videoclip Adrian Corduneanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`