Prima pagină » Actualitate » Cutremur în Galați! Ce magnitudine a avut seismul
Cutremur în Galați! Ce magnitudine a avut seismul

Cutremur în Galați! Ce magnitudine a avut seismul

20 sept. 2024, 20:53,
Redacția BZI în Actualitate

Un cutremur slab, cu magnitudinea 2,8, s-a produs vineri seară în județul Galați, a anunțat Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul a avut loc la ora 19.55 în județul Galați.

„În ziua de 20 Septembrie 2024 la ora 19:55:15 (ora locală a României) s-a produs în Moldova, Galați un cutremur slab cu magnitudinea ml 2,8, la adâncimea de 8,1km”, transmite INFP.

Acesta a avut magnitudinea 2,8 și a avut loc la adâncimea de 8,1 kilometri. Fiind un cutremur de mică adâncime, există posibilitatea ca acesta să fi fost simțit, chiar dacă magnitudinea a fost una mică.Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Galați (13 km), Brăila (29 km), Focșani (60 km, Tulcea (80 km), Bârlad (80 km), Buzău (94 km).

Luni, a avut loc un cutremur de magnitudine 5,4 în zona Vrancea, care s-a resimțit până la București și Piteşti. Potrivit Institutului pentru Fizica Pământului, epicentrul a fost localizat la 57 de kilometri Nord-Vest de Buzău.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`