Prima pagină » Local » Cuțitarul de la Podu Iloaiei a fost arestat! Nu are voie să iasă din casă de sărbători

Cuțitarul de la Podu Iloaiei a fost arestat! Nu are voie să iasă din casă de sărbători

23 dec. 2023, 02:00,
Lucian SAVA, în Local

Cuțitarul de la Podu Iloaiei nu are voie să iasă din casă după ce a fost arestat la domiciliu. Judecătorii au decis să-l plaseze în arest pentru 30 de zile pentru că a atacat cu un cuțit un bărbat într-un bar

Ion Silviu Cozma, tânărul care a atacat cu un cuțit un bărbat într-un bar din Podu Iloaiei, a fost arestat.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, privind luarea măsurii arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, faţă de inculpatul Cozma Ion Silviu, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin.2 şi alin. 2 ind. 1 lit. c şi d din Codul Penal. În baza dispoziţiilor art. 219 alin. (1) C.proc.pen. raportat la art. 221 C.proc.pen., penală, dispune luarea faţă de inculpatul Cozma Ion Silviu cu datele de stare civilă anterior menţionate, a măsurii preventive a arestului la domiciliu, prevăzută de dispoziţiile art. 202 alin. 4 lit. d) din Codul de procedură penală, pe o perioadă de 30 de zile, începând din data de 21.12.2023 şi până la data de 19.01.2024, inclusive”, se arată în decizia magistraților ieșeni.

Cuțitarul din Podu Iloaiei a fost arestat pentru că a atacat un rival

Silviu Cozma are 29 de ani și s-a gândit că poate arăta cât este de șmecher atacând cu un cuțit. Totul s-a întâmplat zilele trecute la Podu Iloaiei, când individul s-a luat la ceartă cu un bărbat într-un bar. De la un schimb de replici până la un adevărat atac nu a fost decât un pas. Cozma a scos un cuțit și a lovit. Și-a tăiat rivalul la o mână, provocându-i o plagă importantă. Polițiștii de la Podu Iloaiei au intrat imediat pe fir și l-au încătușat pe cuțitar. Ulterior, l-au condus la audieri și au deschis pe numele său un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Polițiștii l-au ridicat după faptă

Polițiștii ieșeni au intrat pe fir la scurt timp după incident.

„La data de 20 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Podu Iloaiei au reținut un tânăr de 29 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. Din cercetări a rezultat că, pe fondul unui conflict desfășurat în fața unui bar de pe raza orașului Podu Iloaiei, acesta i-ar fi provocat leziuni la nivelul pumnului, cu un obiect înțepător, unui bărbat de 33 de ani. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 20 decembrie a.c., bărbatul de 29 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore”, a declarat Adina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.
Cuțitarul din Podu Iloaiei a fost arestat, iar sărbătorile le va petrece în casă.

Comentarii
  • 🌝 S.H. Fașhion STAIL (STYLE). " Smecheru' " din tramvai cu haine la kg stă acasă de sărbători !!!

    Păcat! Mare păcat, acum pe 23 decembrie, „magazinele de fiță” aduceau marfă nouă la magazinele SH( second hand) din IAȘI !
    Din păcate, ghetul băiet o să piardă ofertele la chiloți sh și șosete flaușate cu pinguini ! Trist ! ;(

  • tara lui papura voda, baga unul cutitul in tine si militienii il trimit acassa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *