Prima pagină » Economic Local » Curtea de Apel Iași cumpără laptopuri pentru activitatea instanței! Costurile sunt de 35.000 de euro
Curtea de Apel Iași cumpără laptopuri pentru activitatea instanței! Costurile sunt de 35.000 de euro

Curtea de Apel Iași cumpără laptopuri pentru activitatea instanței! Costurile sunt de 35.000 de euro

08 oct. 2020, 02:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Curtea de Apel Iași organizează o licitație pentru înlocuirea echipamentelor IT din cadrul instituției. Vor fi achiziționate 32 de laptopuri. O singură unitate are o valoare estimată de 1.000 de euro. Comisia de evaluare va alege prețul cel mai mic ofertat de firmele participante la procedură. Și Primăria Iași a lansat o licitație pentru achiziția de tablete pentru susținerea cursurilor on-line

Curtea de Apel Iași investește în modernizarea echipamentelor folosite în activitatea instanței. Pe data de 19.10.2020 este programată o licitație pentru achiziția unui număr de 32 de laptopuri. Prevederea bugetară a procedurii este de 161.344 lei, fără TVA, aproximativ 35.000 de euro.

„Furnizorul are obligația de a livra produsele și documentațiile aferente (de utilizare, de operare, de administrare și de instruire a personalului) la sediul Curții de Apel Iași. Toate obligațiile legate de livrarea asigurarea și transportul în condiții de securitate a echipamentelor, până la destinație, revin furnizorului. Livrările se vor efectua în maximum 30 de zile de la semnarea contractului. Obligația de livrare a produselor se consideră îndeplinită după efectuarea recepției cantitative și calitative, prin care se constată și conformitatea produselor furnizate cu caracteristicile acestora, așa cum au fost solicitate”, se arată în caietul de sarcini.

Echipamentele trebuie să fie dotate cu un procesor Intel Core i7, 1.8 Ghz, memorie RAM 16 GB, placă video Intel UHD Graphics, display 15,6 inch, hard disk cu o capacitate de 512 GB. Laptopurile vor fi dotate cu WebCam HD și microfon încorporate etc. Garanția echipamentelor va fi de 3 ani, inclusiv pentru accesorii.

Primăria Iași cumpără tablete pentru desfășurarea cursurilor on-line

Și municipalitatea ieșeană investește în echipamente. Pe data de 20.10.2020 este programată licitația pentru achiziția unui număr de 3.000 de tablete pentru cursurile on-line desfășurate de unitățile de învățământ preuniversitar. Prevederea bugetară a procedurii este de 2.352.941 lei, fără TVA, aproximativ 500.000 euro. Tabletele trebuie să îndeplinească o serie de specificații tehnice: sisteme de operare Android 10, 16 GB memorie internă, 3 GB RAM, slot micro SD cu suport până la 128 GB, cameră foto, greutate de maximum 550 grame etc.

„Tabletele vor fi predate integrat, inclusiv cu softurile necesare funcționării, iar acestea nu vor genera costuri suplimentare. Termenul de livrare este de maximum 60 de zile de la data semnării contractului de ambele părți. Termenul de livrare se referă la toate tabletele, inclusiv activarea serviciilor de furnizare internet, și se va finaliza cu procesul-verbal de recepție. Contractantul va lua toate măsurile necesare pentru a se asigura că sistemele vor fi livrate în termenul specificat și nu va invoca niciun motiv care să justifice întârzierile sau posibile costuri”, se arată în caietul de sarcini.

Va fi asigurată inclusiv conexiunea la internet pe o perioadă de 2 ani de la semnarea contractului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
11 octombrie 2024
11 octombrie 2024