Prima pagină » Local » Curtea de Apel Iași a respins cererea viceprimarului Cezar Baciu de chemare în judecată a USR
Curtea de Apel Iași a respins cererea viceprimarului Cezar Baciu de chemare în judecată a USR

Curtea de Apel Iași a respins cererea viceprimarului Cezar Baciu de chemare în judecată a USR

14 iul. 2023, 11:55, 1 ,
în Local

Curtea de Apel Iași a respins apelul formulat de viceprimarul Cezar Baciu împotriva sentinţei pronunţate în februarie de magistraţii ieșeni prin care i se dădea dreptate Comisiei Naţionale de Arbitraj a USR. Reclamantul ceruse în faţa instanţei ca organismul uniunii să îl repună în calitatea de membru al USR, ceea ce nu stă în puterea Comisiei Naţionale de Arbitraj.

Reiterăm faptul că Cezar Baciu a dat în judecată Comisia Națională de Artitraj a USR, USR PLUS – Filiala Județeană Iași și USR PLUS – Filiala Locală Iași.

„În temeiul dispoziției art 413 alin 1 pct 1 cod procedură civilă suspendă judecata prezentei cauze până la soluţionarea definitivă a dosarului înregistrat sub nr 2205/99/2002, aflat în prezent pe rolul Tribunalului Iaşi.

Cu recurs pe toată durata suspendării, eventuala cale de atac urmând a fi înregistrată la Curtea de Apel Iaşi. Pronunţată astăzi, 18.01.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, este precizat în decizia instanței.

Amintim că Cezar Baciu este consilierul local USR PLUS din Iaşi cu ajutorul căruia s-a trecut bugetul local în anul 2021, și s-a încercat scoaterea sa din partid de către ceilalți membri ai partidului. Cezar Baciu a contestat însă decizia, iar până la o hotărâre definitivă a instanței, rămâne în funcție.

Cezar Baciu este așadar acuzat de colegii de partid că a trădat în timpul votului pentru bugetul Iaşului, şi consilierul PNL Daniel Juravle sunt preferaţi pentru ocuparea celor două funcţii.

Comentarii
  • Cezarica, mai bine mergi inapoi la Orange sa faci contracte la tzarani din usa in usa ca politica nu e de tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *