Prima pagină » Actualitate » Curtea de Apel București a decis! Medicul Dan Tesloianu rămâne în arest. Decizia instanţei este definitivă
Curtea de Apel București a decis! Medicul Dan Tesloianu rămâne în arest. Decizia instanţei este definitivă

Curtea de Apel București a decis! Medicul Dan Tesloianu rămâne în arest. Decizia instanţei este definitivă

24 feb. 2023, 19:43, 5 ,
în Actualitate

Medicul Nicolae Dan Tesloianu, acuzat că preleva stimulatoare cardiace de la persoane decedate rămâne în arest preventiv, după ce Curtea de Apel Bucureşti i-a respins contestaţia. Decizia instanţei este definitivă.

„Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de contestatorul – inculpat Tesloianu Nicolae Dan, împotriva încheierii din data de 18.02.2023, pronunţată de Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi de la Tribunalul Bucureşti – Secţia I Penală în dosarul numărul 4966/3/2023”, se arată în minuta instanţei.

Dan Tesloianu a fost arestat preventiv pe data de 18 februarie

Dan Tesloianu a fost arestat preventiv pe data de 18 februarie de către Tribunalul Bucureşti, el contestând această decizia la Curtea de Apel Bucureşti.

Parchetul General a anunţat reţinerea medicului din Iaşi, în dosarul dispozitivelor medicale montate fără respectarea legislaţiei. Astfel, medicul este acuzat că, încă din 2017, a montat cel puţin 238 de astfel de dispozitive, unele fiind prelevate de la persoane decedate, altele fără a li se cunoaşte provenienţa, deşi acest lucru este interzis de lege. De asemenea, procurorii afirmă că unele operaţii nu erau necesare, dar medicul a oferit pacienţilor săi medicaţie care să le inducă anumite simptome şi să se ajungă, astfel, la operaţie.

„Procurorii din cadrul Secţiei de urmărire penală a PÎCCJ au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană fizică având calitatea de medic la un spital din municipiul Iaşi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu, în formă continuată, complicitate la continuarea executării lucrărilor după dispunerea opririi acestora de către organele de control competente şi luare de mită. Faţă de inculpat s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore şi s-a formulat propunere de arestare preventivă pentru o durată de 30 de zile, care a fost înaintată spre soluţionare Tribunalului Bucureşti”, a transmis, sâmbătă, Parchetul General.

Medicul ieșean Dan Tesloianu a cerut să fie cercetat în libertate

Medicul Dan Tesloianu a încercat să convingă instanța Curții de Apel că toate acuzațiile care sunt aduse de procurorii Parchetului General sunt nesusținute și toată această ”poveste” legată de implantarea unor dispozitive medicale care ar fi foat preluate de la persoane decedate ”ar fi o fabulație”, conform unor surse apropiate de apărători.

Comentarii
  • Înseamnă că în România mai este o brumă de dreptate.Nu vă pot descrie cât de urât se purta acest Mengele cu bolnavii.Pe cei în vârstă le spunea mortaciuni iar când te chema la reevaluare nu te mai cunoștea sau se ascundea.Am fugit rupand pământul de acest ucigaș în halat alb.

  • Spitalele din România au devenit terenul clanurilor mafiote și meschine, al grupurilor de interese și al managerilor puși politic sau susținuți de servicii. În spitalele din Iași se știe clar ca managerii au fost puși politic și fac legea după cum doresc, acuzând, hartuind pe cei care nu mint, nu fura, nu sunt de acord cu faptele lor. Investigati sa vedeți ce se intampla la Spitalul Sf Spiridon din Iași, director de îngrijiri care e mereu plecat cu acreditarea spitalelor, dar apare pontat la spital, medici care vin la spital la 9 și pleaca la 13 spre cabinetele private. La Spitalul Elena Doamna nu exista nimic nici măcar lapte praf pentru bebeluși…nimeni nu se sesizează și nu face nimic. La Institutul Socola angajatii sunt concediati abuziv de un clan mafiot in frunte cu seful de la tehnic, care practic conduce spitalul si se lauda ca ea nu va pati nimic pentru ca are ocrotirea serviciilor, pacientii nu au medicamente, mancare este de proasta calitate si f putina deoarece este furata cu concursul aceleiasi doamne in fata careia si doctorii și marii profesori stau drepti si ii duc atentii ca de nu le fabrica dosare si ii da afara. La Spitalul de Pneumologie cad clădirile pe pacienți, iar cei cu tuberculoza sunt tratați în încăperi insalubre cu mucegai și gauri in pereti. La Parhon la urologie pacienții se infectează cu microbi și mor. Calitatea actului medical este condiționată de primirea de atenții în cele mai multe cazuri.
    Anchetele dvs au scos în trecut la iveala multe nereguli din spitale, dar din păcate nu au încetat aceste acte de-a dreptul criminale pentru sănătatea pacienților și a tuturor.

  • Ai belit-o Dane. Nu e usor sa stai acolo stiind ce orgii faceai in Delta Moldovei cu Andreea…

  • Doctor Ursaru Andreea Maria

    Mare pișicher ești doctor Mengele! Ai făcut orice ca să stai închis de Dragobete, 1 și 8 martie!Scoțianule! (Asta și pt că am auzit că ți-au pus băieții fustiță pe arest)

  • Pentru Doctor Ursaru Andreea Stimulatoarea

    Sentință definitivă ! ?? ?Să fie infinită in timp si spatiu pentru bestia umană numită Tesloianu , nu-i asa Ursaru Andreea ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *