Prima pagină » Actualitate » Curtea de Apel Alba Iulia a constatat că Raed Arafat nu este reprezentantul legal al DSU

Curtea de Apel Alba Iulia a constatat că Raed Arafat nu este reprezentantul legal al DSU

29 mart. 2022, 19:02,
în Actualitate

Curtea de Apel Alba Iulia a constatat, într-un proces declanșat de reclamanta Petruți Monica Nicoleta, că Raed Arafat nu este reprezentantul legal al DSU și, în consecință, nu poate semna acte juridice în numele și pe seama DSU.

Următorul termen este stabilit pe 9 mai 2022 și în cadrul acestuia urmează să se discute cererea de denunțare ca false a înscrisurilor semnate de Raed Arafat, prin uzurpare de calități oficiale.

Raed Arafat ieșind din mașină

Următorul termen este stabilit pe 9 mai 2022 și în cadrul acestuia urmează să se discute cererea de denunțare ca false a înscrisurilor semnate de Raed Arafat, prin uzurpare de calități oficiale

 

Cum a fost făcută constatarea că Raed Arafat nu este reprezentantul legal al DSU

Curtea de Apel Alba Iulia a constatat că, din documentele depuse până la momentul prezent, în cadrul unui dosar aflat pe rolul instanței, nu rezultă că secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne (MAI), Raed Arafat, are calitatea de reprezentant al Departamentului pentru Situații de Urgență, admițând excepția lipsei calității de reprezentant peste DSU a acestuia, invocată de o reclamantă.

„Admite excepţia lipsei calităţii de reprezentant pentru DSU a domnului doctor Raed Arafat, cu consecinţa anulării actului de procedură întocmit, respectiv a întâmpinării şi notelor depuse, urmând ca DSU să fie citat pentru următorul termen de judecată. (…) Admite în principiu cererea de intervenţie accesorie formulată de MAI, urmând ca din acest moment acesta să dobândească calitatea de intervenient în interesul pârâtului Guvernul României. Cu drept de recurs odată cu fondul. Prorogă pentru termenul viitor de judecată discutarea excepţiilor şi a cererii de denunţare ca fals a înscrisurilor semnate de domnul dr. Raed Arafat”, se arată în soluţia pe scurt postată pe portalul CA Alba Iulia.

Curtea de Apel Alba Iulia

Curtea de Apel Alba Iulia a constatat că, din documentele depuse până la momentul prezent, în cadrul unui dosar aflat pe rolul instanței, nu rezultă că secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne (MAI), Raed Arafat, are calitatea de reprezentant al Departamentului pentru Situații de Urgență

Obiectul dosarului urmărește anularea mai multor OUG date în contextul pandemiei

Dosarul are ca obiect judecarea solicitării depuse de către reclamanta Nicoleta Monica Petruţ de anulare a mai multor hotărâri de guvern date în contextul pandemiei, şi anume 394/2020, 476/2020, 553/2020 şi 932/2021.

„Referitor la dosarul 5.995/2/2021 aflat pe fond pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia, la termenul de judecată din 28.03.2022 instanţa a admis excepţia lipsei calităţii de reprezentant pentru DSU a domnului doctor Raed Arafat invocată de reclamantă în dosar, cu consecinţa anulării actelor de procedură depuse pentru DSU la dosar: întâmpinarea şi notele de şedinţă. Altfel spus, instanţa a constatat în urma verificării excepţiei invocate că din documentele depuse la dosarul instanţei până la termenul de judecată nu rezultă că domnul doctor Raed Arafat are calitatea de reprezentant al DSU”, se menţionează într-un comunicat transmis, marţi, AGERPRES, de către Biroul de Relaţii Publice al CA Alba Iulia.

Dosarul are ca obiect judecarea solicitării depuse de către reclamanta Nicoleta Monica Petruţ de anulare a mai multor hotărâri de guvern date în contextul pandemiei

Dosarul a fost înregistrat pe rol în luna ianuarie

Potrivit sursei citate, ca urmare a admiterii excepţiei lipsei calităţii de reprezentant pentru DSU a lui Raed Arafat, documentele depuse în această calitate la dosar – întâmpinarea şi notele scrise – nu vor fi luate în considerare de către instanţă.

siglă dsu

Dosarul prin care se observă că Raed Arafat nu este reprezentantul legal al DSU a fost înregistrat pe rolul CA Alba Iulia în ianuarie, la Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal

Dosarul prin care se observă că Raed Arafat nu este reprezentantul legal al DSU a fost înregistrat pe rolul CA Alba Iulia în ianuarie, la Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal.

Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 9 mai.

Raed Arafat

Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 9 mai

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024