Prima pagină » Magazin » Cursuri de engleza online pentru copii. Ajuta-l sa se numere printre cei mai buni vorbitori de engleza din lume
Cursuri de engleza online pentru copii. Ajuta-l sa se numere printre cei mai buni vorbitori de engleza din lume

Cursuri de engleza online pentru copii. Ajuta-l sa se numere printre cei mai buni vorbitori de engleza din lume

30 ian. 2024, 14:43,
BZI.ro, în Magazin

Un studiu realizat de compania Education First pe un esantion de 2,2 milioane de persoane care au sustinut teste de limba engleza a aratat ca romanii se numara printre cei mai buni vorbitori non-nativi de engleza din lume. Ajuta-ti copilul sa faca parte din aceasta categorie! Inscrie-l la cursuri de engleza online pentru copii si ofera-i sansa de a comunica liber si spontan in a doua cea mai vorbita limba din lume!

Potrivit studiului mentionat, tara noastra figureaza la categoria „nivel ridicat” de cunoastere a limbii engleze ca prima limba straina. Mai exact, Romania se afla pe locul 15 la nivel mondial. Inaintea noastra se afla Finlanda si Polonia, in cadrul topului care include 113 tari, care sunt clasificate in 5 categorii:

  • nivel foarte avansat;
  • nivel avansat;
  • nivel mediu;
  • nivel scazut;
  • nivel foarte scazut.

Copilul tau merita si el sansa de a reusi sa comunice la cel mai inalt nivel cu persoane din intreaga lume si oportunitatea unei cariere la nivel international. Inscrie-l la cursuri engleza online copii in cadrul Centrului de limba engleza Flying Colours – Centru recunoscut la nivel mondial pentru rezultatele obtinute de copii la testele Cambridge.

Conform evaluarii realizate de platforma Cambridge in primul an de activitate, rezultatele copiilor pregatiti in cadrul Centrului de limba engleza Flying Colours au fost mai mari comparativ cu ale celorlalti elevi, la nivel global. De asemenea, media obtinuta la examen de copiii pregatiti de profesorii din cadrul Centrului a fost mai mare comparativ cu media la nivel international.

De ce sa alegi cursuri de engleza online pentru copii?

  • flexibilitate – acest tip de cursuri de engleza online pentru copii ofera flexibilitate atat copiilor, cat si parintilor. Invatarea online le permite copiilor sa invete din confortul casei, fara a pierde timp inutil in trafic. Pe de alta parte, parintii nu vor fi nevoiti sa isi intrerupa intalnirile si activitatea profesionala pentru a duce copiii la ore;
  • materiale interactive – in cadrul orelor online, copilul tau va putea invata intr-un mod distractiv si atractiv. Orele sunt tinute de profesori cu peste 20 de ani de experienta la catedra, care isi bazeaza activitatea pe metode si instrumente de lucru moderne. Acestia le ofera copiilor acces la materiale interactive si variate care fac procesul de invatare distractiv. Jocurile de rol, prezentarile de proiecte sau dezbaterile sunt doar cateva dintre metodele pe care profesorii le folosesc pentru a face invatarea interactiva si interesanta;
  • experienta de invatare personalizata – profesorii experimentati ofera feedback individual fiecarui copil si parinte, astfel incat acestia sa aiba o imagine clara asupra evolutiei informatiilor asimilate;
  • certificare recunoscuta la nivel international – daca isi doresc, copiii pot obtine certificarea abilitatilor lor de a comunica in limba engleza. In functie de obiectivele stabilite, parintii pot alege pentru copilul lor programul de pregatire pentru examenele Cambridge. In cadrul acestui tip de cursuri engleza online copii, profesorii vor pune la dispozitia copilului materiale care sa-l ajute sa se familiarizeze cu formatul examenelor Cambridge, astfel incat obtinerea atestatului de limba sa fie doar o formalitate.

Nu pierde ocazia! Solicita o evaluare de nivel pentru copilul tau si ofera-i sansa sa se numere si el printre cei mai buni vorbitori non-nativi de engleza din lume!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *