Prima pagină » Local » Curse aeriene de la Chișinău repoziționate la Iași. Ce au transmis reprezentanții HiSky

Curse aeriene de la Chișinău repoziționate la Iași. Ce au transmis reprezentanții HiSky

25 feb. 2022, 19:30,
BZI.ro, în Local

Reprezentanții HiSky au transmis următoarele informații cu privire la situația curselor aeriene:
De astăzi, toți pasagerii HiSky pot rezerva curse directe din Iași spre Paris, Milano și Dublin. Două aeronave ce operau cursele regulate din Chișinău au fost repoziționate la Iași pentru a asigura transportarea pasagerilor în siguranță la destinație. De astăzi, toți pasagerii HiSky pot rezerva curse directe din Iași spre Paris, Milano și Dublin.

Oportunități noi de a ajunge mai aproape de casă au apărut pentru localnicii din Iași

Astfel, noi oportunități de a ajunge mai aproape de casă au apărut pentru localnicii din Iași, cât și pentru cei ce aveau bilete rezervate spre Chișinău.

Biletele spre noile destinații pot fi cumpărate direct pe site-ul www.hisky.aero. Pentru cetățenii Republicii Moldova: pentru a intra pe teritoriul României, este nevoie de UNUL din următoarele certificate:

Test PCR negativ efectuat cu max. 72 ore înainte

Certificat de recuperare;

Certificat de vaccinare;

„Zboruri line și vă așteptăm la bord!”, transmit reprezentanții HiSky.

Romeo Vatra: „Vom purta discuții cu Wizz, Blue Air și Tarom de a suplimenta numărul de zboruri internaționale”

Și directorul generalAeroportului International Iasi, Romeo Vatra a făcut precizări cu privire la situația actuală și a transmis că se așteaptă o suplimentare a numărului de curse în perioada următoare.

„Hi Sky a adus astăzi două aeronave la IASI Airport, de asemenea, WizzAir a suplimentat cu încă două numarul de avioane, ajungand astfel la 5 aeronave pe Iași. Ne asteptăm la o suplimentare a numărului de curse în perioada urmatoare, Fly One având intenția de a aduce și ei cel puțin o aeronavă la Iași. În următoarele trei zile vom avea curse de la și către Varșovia cu LOT.
Vom purta discuții cu Wizz, Blue Air și Tarom de a suplimenta numărul de zboruri internaționale, pentru a veni în întâmpinarea cererii crescute din perioada următoare. Facem eforturi intense de a asigura cele mai bune condiții de zbor în acest context dificil”, a transmis Romeo Vatra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *