Prima pagină » Local » Curg râuri de lacrimi la Popricani. Acum Diana, tânăra omorâtă de urs în Bușteni este condusă spre cimitir -FOTO, VIDEO

Curg râuri de lacrimi la Popricani. Acum Diana, tânăra omorâtă de urs în Bușteni este condusă spre cimitir -FOTO, VIDEO

13 iul. 2024, 09:21, 10 ,
în Local

Zeci de oameni s-au adunat la intrarea în satul Cârlig pentru a o conduce pe Diana pe ultimul drum.

Ea va fi îngropată în satul Cârlig, comuna Popricani, locul copilăriei sale. Tânăra nu a mai apucat să-și țină fratele sau sora în brațe. Mama ei este însărcinată și va aduce pe lume un copil în curând.

Diana Maria Cazacu, în vârsta de 19 ani, și-a pierdut viața în urma unui atac al unui urs la Bușteni.

Trupul neînsuflețit al tinerei a ajuns la intrarea în satul Cârlig. Aceasta a fost întâmpinată de oamenii prezenți. Familia și cei apropiați s-au adunat în spatele mașinii funerare pentru a o mai vedea pentru ultima data pe Diana.

Diana a ajuns la biserică, iar acum preotul va oficia slujba de înmormântare.

Comentarii
  • D-zeu s-o ierte!

    D-zeu s-o ierte! Adevărații criminali sunt corupții politici care pun mai presus bunăstarea animalelor decât siguranța oamenilor.

  • Condoleanțe urșilor !, criminalii sunt idiotii care nu respectă și nu trăiesc în concordanță cu natura și mediul înconjurător !

  • Ca atita labareala pentru o proasta?????????????????

  • Parintii fetei ucise sa dea in judecata statul roman- stat rahaaat dedicat ucrainei

    Criminalii tradatori ai acestei tari sa fie tot asa si ei in sicriu si familia lor. De multi ani avem prea multe cazuri de oameni ucisi de ursi dar in Romania mai important este ursul decat omul.Avem de 5 ori mai mare numarul ursilor decat este admis , s-au inmultit excesiv , le lipseste hrana ca sunt foarte multi. Atentie! avem ursi si in padurile Iasului, au migrat de la munte si vor migra in numar tot mai mare si in zonele colinare. Atentie! in orice padure mergeti luati cu voi un spray lacrimogen, un pistol, pusca! Aloooooooo guvernul CASTRAREA SI UCIDEREA URSILOR CAND??????Nu avem bani pentru viata romanilor? BINE CA TRADATORII DAU CADOU SUTE DE MILIARDE UCRAINEI BANII ROMANILOR! PARINTII ACESTEI FETE TREBUIE SA DEA IN JUDECATA STATUL ROMAN, statul rahat care nu exista pentru Romania ci doar pentru Ucraina

  • Parintii fetei ucise sa dea in judecata statul roman- stat rahaaat dedicat ucrainei

    Criminalii tradatori ai acestei tari sa fie tot asa si ei in sicriu si familia lor. De multi ani avem prea multe cazuri de oameni ucisi de ursi dar in Romania mai important este ursul decat omul.Avem de 500 ori mai mare numarul ursilor decat este admis , s-au inmultit excesiv , le lipseste hrana ca sunt foarte multi. Atentie! avem ursi si in padurile Iasului, au migrat de la munte si vor migra in numar tot mai mare si in zonele colinare. Atentie! in orice padure mergeti luati cu voi un spray lacrimogen, un pistol, pusca! Aloooooooo guvernul CASTRAREA SI UCIDEREA URSILOR CAND??????Nu avem bani pentru viata romanilor? BINE CA TRADATORII DAU CADOU SUTE DE MILIARDE UCRAINEI BANII ROMANILOR! PARINTII ACESTEI FETE TREBUIE SA DEA IN JUDECATA STATUL ROMAN, statul rahat care nu exista pentru Romania ci doar pentru Ucraina

  • Da preotul nici nu putea tine Slujba daca nu avea ochelari de soare. Futu-l ín gatuț de popa 🖕🏻🖕🏻🖕🏻

  • Pe seceta asta raurile de lacrimi sunt un dar de la D-zeu.

  • Acu s-a dus la loc cu verdeață și joacă prinsa cu ursul !, dacă stătea acasă și nu se ducea în junglă probabil ca trăia bine mersi cu o bere în mina acum !, dar na,legea lui Darwin este lege !
    Nu a prins-o nimeni la groapa !, nu mai mâncați rahat cu rîuri de lacrimi !
    Dar peștele ei ? Peștele e bine mersi ?

  • saraca de ea
    ma sa pe unde o fi face copii cu cine pica
    ta su si ala e prin lume cu cine stie cine
    numai persoane independente prin zona

  • Lacrimi de crocodili și balegi de hipopotam !, trebuia s-o învețe cineva ca dacă intri în Nil e posibil să te mănânce crocodilul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 august 2024
12 august 2024