Prima pagină » WoW! » Sanatate si frumusete » Curata plamanii de mucus si calmeaza tusea suparatoare. Acest remediu facut in casa e perfect si pentru copii
Curata plamanii de mucus si calmeaza tusea suparatoare. Acest remediu facut in casa e perfect si pentru copii

Curata plamanii de mucus si calmeaza tusea suparatoare. Acest remediu facut in casa e perfect si pentru copii

28 oct. 2019, 09:16,
în WoW!

Nimeni nu este un mare fan al siropului de tuse, dar daca nu ai alte variante, il bei, ca sa scapi de nesuferita si chinuitoarea tuse urata. Tusea nu apare doar din cauza iritatiilor din gat si a alergenilor, ci si a acumularii de mucus in plamani, care poate duce la bronsita, tuse cronica si alte complicatii.

Cum ar fi sa avem o alternativa naturala, economica si fara riscuri? Ei bine, exista! E vorba de o pasta facuta din miere, ulei de cocos si faina. Este un remediu care trebuie aplicat pe piept seara si lasat sa actioneze toata noaptea, potrivit relieved.co.

Se numeste ”Impachetarea cu miere”. Pentru a evita codeina si dextrometorfanul din siropurile de tuse, plus alti compusi care vin cu efecte secundare, ca ameteala, uscaciunea gurii etc.

In ceea ce priveste remediul natural de pus pe piept, ingredientul minune nu e tocmai mierea, ci uleiul de cocos! Fiind bogat in acid lauric, poate disloca stratul de lipide, stratul gras pe care virusul il foloseste ca protectie.

Mierea este un ingredient cunoscut deja ca lupta cu simptomele de gripa si raceala, cu afectiunile gatului avand menirea de a-l calma.

Remediul acesta vizeaza direct mucusul din plamani, atunci cand se aplica local remediul si ii este permis sa fie absorbit de piele.

Reteta miraculoasa:

Va trebuie miere organica cruda, ulei de cocos bio, faina, tifon, banda adeziva. Incalziti uleiul de cocos si amestecati-l cu mierea si o lingura de faina. Aplicati pe piept compresa imbibata de acest amestec si lipiti cu banda adeziva.

Acest remediu se poate lasa unui adult toata noaptea, dar unui copil doar maxim 3 ore. Rezultatele sunt imediate, dar e nevoie sa mai repetati tratamentul local minim de doua ori. Dati o sansa acestui remediu. Este natural si fara riscuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *