Prima pagină » Sanatate » Cură de detoxifiere de 3 zile. Dieta urmată de vedetele de la Hollywood

Cură de detoxifiere de 3 zile. Dieta urmată de vedetele de la Hollywood

31 mart. 2023, 09:56,
BZI.ro, în Sanatate

O cură de detoxifiere de 3 zile este necesară atunci când locuiți într-o zonă cu o ecologie deficitară, consumați o abundență de alimente conservate, iar stresul constant și un stil de viață sedentar duc treptat la apariția diferitelor boli. Pielea noastră devine ternă, părul fragil și despicat, iar excesul de greutate se accentuează. Pentru a evita toate aceste probleme, este suficient să efectuăm periodic o astfel de procedură ca o dietă de detoxifiere.

Dieta de detoxifiere este un sistem alimentar special, care vă permite să vă curățați corpul de toxine, să întăriți sistemul imunitar, să obțineți o rezervă uriașă de forță și energie. În plus, va ajuta la eliminarea unui număr mare de alte probleme de sănătate. Astfel, aceasta contribuie la curățarea de toxine și substanțe toxice. Normalizarea metabolismului și îmbunătățirea funcției gastrointestinale, precum și absorbția rapidă a vitaminelor și oligoelementelor. Multe persoane apelează la o astfel de dietă pentru a reduce nivelul de colesterol și detoxifierea generală a organismului. În plus, dieta contribuie la eliminarea acneei și a altor afecțiuni ale pielii.

Cură de detoxifiere de 3 zile. Cum să obții o siluetă îngrijită și subțire

O cură de detoxifiere de 3 zile contribuie la tratamentul sistemului urogenital și la prevenirea de afecțiuni renale și ginecologice. În plus, această dietă contribuie la reducerea excesului de greutate și ameliorarea proceselor inflamatorii.

Este bine să știți că multe persoane apelează la o cură de detox pentru a scăpa de alergii și pentru îmbunătățirea stării de bine. Sistemul în sine este foarte simplu, dar efectul este uriaș. Milioane de oameni din întreaga lume urmează acest program 365 de zile pe an.

Multe vedete de la Hollywood sunt fani ai acestei tehnici. Demi Moore, Alicia Silverstone, Gwyneth Paltrow, Julia Roberts, Anne Hathaway, Salma Hayek și altele. Gândiți-vă cât de uimitor arată. Niciuna dintre ele nu arată mai mult de 25-30 de ani. Dar multe dintre ele au peste 40 sau chiar 50 de ani.

În țara noastră nu sunt foarte mulți fani ai acestei diete, și în zadar. Schimbările pozitive pot fi observate după câteva zile, iar după un curs complet vă veți simți altfel. Silueta va fi subțire și îngrijită, părul va străluci și va deveni incredibil de mătăsos, iar pielea va căpăta un aspect sănătos și îngrijit. De ce să cheltuiți bani pe cosmetice scumpe, saloane de înfrumusețare și suplimente pentru pierderea în greutate, dacă puteți deveni fabulos de frumoasă cu o dietă corectă?

De câte ori pe an este indicat să respecți acest regim? Recomandările specialiștilor

Cei mai mulți dintre susținătorii acestui program recomandă ca el să fie efectuat după sărbătorile de Anul Nou, primăvara și toamna, de trei ori pe an. Există mai multe variante ale programului. Aceasta este un fel de zi de descărcare, care vă permite să descărcați sistemul digestiv și să curățați puțin organismul de substanțele nocive.

Trei zile, acest timp este destul de suficient pentru a elimina toxinele și substanțele toxice din organism. Cel mai bun mod de a pierde în greutate și de a întări imunitatea este să începeți cu ea. Cinci zile este mai eficient decât cel precedent. În acest timp veți avea timp să vă obișnuiți cu noua dietă și, dacă doriți, puteți rămâne la acest meniu pentru toată viața.

Zece zile vă curăță organismul de toxine, vă reînnoiește fluxul sanguin, vă normalizează metabolismul și vă întărește sistemul imunitar. În aceste zile vă veți obișnui cu dieta corectă și vă va fi greu să reveniți la dieta anterioară.

Pentru a respecta o cură de detoxifiere de 3 zile, începeți fiecare dimineață cu un pahar de apă caldă cu puțin suc de lămâie. Evitați alimentele grase, făinoase, condimentate și dulci. De asemenea, luați cina nu mai târziu de ora 20:00. Este bine să știți că dieta constă în mâncăruri vegetariene, fără carne sau amidon. Abia după o lună veți putea trece la o curățare completă a organismului dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *