Prima pagină » Sanatate » Cura cu drojdie de bere ține la distanță bolile grave! Cât și cum se administrează

Cura cu drojdie de bere ține la distanță bolile grave! Cât și cum se administrează

21 apr. 2022, 09:08,
în Sanatate

Nu multă lume știe, dar cura cu drojdie de bere ține la distanță bolile grave. Aflați, în acest articol, cât și cum se administrează, pentru a vă putea bucura de o stare de sănătate perfectă.

Indiferent de forma pe care o are, proaspătă, uscată sau tablete, drojdia de bere este o metodă eficientă de prevenire și tratare a numeroase afecțiuni. Aceasta conține gama completă de aminoacizi esențiali, întreg complexul de vitamine B, vitaminele D, H, E, dar și calciu, fosfor, magneziu, potasiou, fier, seleniu, crom, proteine, lipide și glucide.

O cură cu drojdie de bere ar trebui să dureze zece zile pe lună.

drojdien de bere în trei linguri de lemn pe un fundal alb

Indiferent de forma pe care o are, proaspătă, uscată sau tablete, drojdia de bere este o metodă eficientă de prevenire și tratare a numeroase afecțiuni.

Cum se face corect cura cu drojdie de bere?

Drojdia proaspătă poate fi amestecată cu miere de albine organică sau bio. Astfel, se ia o linguriță de drojdie și se amestecă cu două lingurițe de miere de albine, până când se obține o pastă omogenă. Un adult ar trebui să consume trei lingurițe de drojdie pe zi, pe stomacul gol, înaintea meselor principale.

În ceea ce privește drojdia uscată, aceasta se dizolvă în jumătate de litru de ceai, suc proaspăt de fructe sau legume, ori într-un iaurt. Sunt suficiente două lingurițe de praf de drojdie uscată și se consumă în trei reprize, înaintea meselor principale. Recipientul în care ați amestecat-o se păstrează la frigider.

Important de menționat este că drojdia de bere, consumată după masă, crește pofta de mâncare, dar creează balonare, și consumată înainte de masă, scade pofta de mâncare.

La adulţi, tratamentul cu drojdie susţine efortul şi îmbunătăţeşte performanţele fizice şi intelectuale. În plus, cura cu drojdie (câte o lingură pe zi, administrată vreme de zece zile pe lună) este un excelent remediu antistres.

trei cuburi de drojdie de bere proaspătă

Drojdia proaspătă poate fi amestecată cu miere de albine organică sau bio.

Beneficiile curei cu drojdie de bere

Grație proprietăților sale remineralizante, vitaminizante, antitoxice, tonice, antianemice, antidepresive, hipocolesterolemiante şi hepatoprotectoare, cura cu drojdie de bere este utilă în caz de boli cardiovasculare cronice, obezitate, paralizii, psoriazis, acnee, sclerodermie, seboree sau alopecie. Totodată, drojdia de bere este eficientă și în caz de: ulcerații vaginale, ulcerații anale, stomatite, afte bucale, cancer de prostată, de piele, de ficat, de gât, de esofag (inhibă creșterea tumorilor și ameliorează efectele iradierii), afecțiuni pulmonare. Mai mult decât atât, reglează raportul metabolic anabolism-catabolism și este extraordinară în caz de disfuncții sexuale, tulburări trofice, demență senilă, maladia Alzheimer, boala Parkinson, hipoacuzie, ateroscleroză sistemică, arteriopatii periferice, osteoporoză, reumatism, andropauză, menopauză, tulburări de climaterium.

Nici hepatitele virale A, B, C sau ciroza hepatică nu fac față curei cu drojdie de bere. Aceasta se poate face, în asociere cu polen, timp de 30 de zile, cu 7 zile pauză, după care se poate relua.

Drojdia de bere este utilizată cu succes și pentru gastrită, ulcer gastric, colită, enterocolită, constipaţie, infecţii intestinale, deficiențe imunitare, boli infecțioase, anemie, carențe nutriționale, tulburări de creștere la copii. Contribuie, de asemenea, la scăderea colesterolului și a glicemiei și are efect antidepresiv, tonic nervos și regenerator.

Această cură favorizează refacerea florei intestinale, întărește sistemul imunitar, este folosită ca adjuvant în gripă, pneumonie, variolă și normalizează secreția de insulină. Pe deasupra, îmbunătățește memoria, întărește arterele, reglează somnul, stimulează creșterea la copii, consolidează sistemul osos și ajută la asimilarea mineralelor.

În ciuda acestor beneficii, cura cu drojdie de bere nu este indicată persoanelor care se confruntă cu insuficiență renală gravă.

drojdie de bere proaspătă și uscată

Grație proprietăților sale remineralizante, vitaminizante, antitoxice, tonice, antianemice, antidepresive, hipocolesterolemiante şi hepatoprotectoare, cura cu drojdie de bere este utilă în caz de boli cardiovasculare cronice, obezitate, paralizii, psoriazis, acnee, sclerodermie, seboree sau alopecie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 noiembrie 2024
27 noiembrie 2024