Prima pagină » Actualitate » Cuplu este viral pe TikTok! O bunicuță din România se iubește cu un tinerel din Africa!
Cuplu este viral pe TikTok! O bunicuță din România se iubește cu un tinerel din Africa!

Cuplu este viral pe TikTok! O bunicuță din România se iubește cu un tinerel din Africa!

30 nov. 2023, 10:48, 4 ,
BZI.ro, în Actualitate

O bunicuță din România se iubește cu un tinerel din Africa! Românca și soțul ei, mai tânăr și de altă naționalitate, au devenit virali pe rețelele de socializare. Cei doi le arată tuturor cât de mult se iubesc. Mulți oameni îi judecă pentru diferența mare de vârstă, Vichi și proaspătul ei soț nu se arată deranjați și își trăiesc povestea de dragoste așa cum își doresc ei

O bunicuță din România se iubește cu un tinerel din Africa!

O româncă și partenerul ei de viață formează unul dintre cele mai virale cupluri de pe TikTok. Cei doi se iubesc și le arată tuturor cât de bine se înțeleg, în ciuda tuturor provocărilor.

Deși mulți oameni îi judecă pentru diferența mare de vârstă, bunicuța Vichi și proaspătul ei soț nu se arată deranjați și își trăiesc povestea de dragoste așa cum își doresc ei. Mai mult decât atât, cei doi au vrut să arate lumii că sentimentele lor sunt foarte puternice, așa că românca s-a mutat în Africa, la iubitul ei, și au făcut de curând căsătoria. Iată cum se afișează cei doi în mediul online!

Vichi este originară din România, iar de ceva timp a devenit foarte virală pe platforma cunoscută TikTok. Românca nu ține cont de absolut nimic, nici măcar de vârstă, și își trăiește viața după bunul plac.

Femeia nu se sfiește să posteze lucruri din viața ei personală în mediul online, acolo unde a făcut publică și relația sa cu iubitul mai tânăr decât ea, din Africa. Cei doi par că se iubesc nespus și că absolut nimic nu le poate sta în cale.

Mai mult decât atât, de curând, ei au spus marele „DA” în fața ofițerului de Stare Civilă. Din videoclipurile postate de Vichi se poate observa cât de bine se înțelege cu partenerul ei, ba chiar și cu familia acestuia, care apare în toate pozele din ziua în care s-au căsătorit.

De altfel, cei doi proaspeți căsătoriți nu se feresc să arate în fața lumii cum decurg lucrurile între ei și sentimentele pe care le au unul față de celălalt. Astfel că în majoritatea filmulețelor pe care le postează cu soțul ei, Vicki adaugă de fiecare dată și câte o melodie de iubire, în care cel mai probabil se regăsește.

Cei doi proaspeți însurăței nu țin cont de părerea lumii

Pe contul ei oficial de TikTok, Vichi este urmărită de peste 10.000 de oameni, majoritatea dintre ei fiind români. De altfel, videoclipurile în care apare cu iubitul ei soț sunt extrem de vizualizate și apreciate. Cu toate acestea, mulți urmăritori nu se pot abține și îi scriu diverse mesaje femeii. Majoritatea comentariilor se leagă de diferența mare de vârstă care există între cei doi soți, însă aceștia par că nu sunt deranjați de vorbele oamenilor și în continuare postează momente din viața lor.

„Ce să zic, nu o să țină prea mult, este mare diferența de ani!“, „E nepoțelul ei?“, „Doamne ferește!”, au fost câteva dintre reacțiile negative ale oamenilor, atunci când au văzut videoclipurile cu cei doi.

Pe de altă parte, anumiți internauți îi felicită pe cei doi și le urează numai lucruri de bine și o căsnicie fericită. De asemenea, Vichi a primit foarte multe laude pentru faptul că își asumă relația cu partenerul mult mai tânăr și că nu pune la suflet răutățile oamenilor.

„Dragostea nu are vârstă! Sănătate și multă fericire!“, „Fericirea este tot ce contează!“, „Tot ce pot spune: Doamna este asumată și pentru asta, respect!“, „Casă de piatră! Sănătate, fericire și iubire!”, au fost câteva dintre reacțiile pozitive ale oamenilor care au văzut-o pe bunicuța din România se iubește cu un tinerel din Africa.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *