Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – Cunoscutul jurnalist Liviu Mihaiu (Radio Guerrilla) într-o emisiune nonconformistă la BZI LIVE

LIVE VIDEO – Cunoscutul jurnalist Liviu Mihaiu (Radio Guerrilla) într-o emisiune nonconformistă la BZI LIVE

26 mart. 2024, 15:00, 1 ,
în BZI LIVE
LIVE VIDEO - Cunoscutul jurnalist Liviu Mihaiu (Radio Guerrilla) într-o emisiune nonconformistă la BZI LIVE

Miercuri, 27 martie 2024, de la ora 14.30, via Zoom, este programată o nouă emisiune BZI LIVE alături de jurnalistul Liviu Mihaiu de la Radio Guerrilla.

Alături de acesta vor fi abordate următoarele puncte: 1. Pregătirea Alegerilor Europarlamentare 2024: priorități, obiective, strategii și inițiative; 2. Tezaurul României din Federația Rusă; 3. Atentatul, revendicat de Statul Islamic, de la Moscova!; 4. O nouă bază NATO în România, cea mai mare din zona Flancului Estic?; 5. Noua Identitate Digitală în Uniunea Europeană (UE); 6. Klaus Werner Iohannis vrea să devină secretar general al NATO! Are sprijinul Poloniei?; 7. Platforma TikTok trebuie reglementată urgent, chiar în anul electoral 2024, pentru că a devenit bază de mesaje extremiste, cu popularitate în rândul tinerilor, susțin Lucian Romașcanu (PSD) și Rareș Bogdan (PNL). Cei doi recunosc că partidelor tradiționale au pierdut prima bătălie de comunicare cu AUR pe această platformă de socializare; 8. Un sondaj național arată că AUR ar lua cele mai multe voturi de la tinerii între 18-35 de ani ”dacă alegerile au loc duminica viitoare”; 9. Insistențele președintelui Emanuel Macron de a trimite trupe ale Alianței Tratatului Atlanticului de Nord în Ucraina!; 10. Genocidul din Fâșia Gaza și cum poate fi aplanat conflictul?; 11. Ce urmează pe frontul din Ucraina! Care ar putea să fie următoarele acțiuni ale lui Vladimir Putin?; 12. Rolul Turciei în fața noilor provocări geopolitice, geostrategice, militare și de securitate?. Vorbim de o nouă producție BZI LIVE ce merită a fi urmărită din plin!

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *