Prima pagină » Actualitate » Cunoscutul H.D. Hartmann, la „Dezbaterea Zilei” din programul BZI LIVE despre ce cred românii în legătură cu pensiile speciale! Cetățenii nu vor să audă de „privilegii” financiare pentru parlamentari, judecători
Cunoscutul H.D. Hartmann, la

Cunoscutul H.D. Hartmann, la „Dezbaterea Zilei” din programul BZI LIVE despre ce cred românii în legătură cu pensiile speciale! Cetățenii nu vor să audă de „privilegii” financiare pentru parlamentari, judecători

28 nov. 2022, 17:45, 1 ,
în Actualitate

H.D. Hartmann a vorbit despre pensii, privilegii și clase privilegiate la „Dezbaterea Zilei” din programul BZI LIVE. Cunoscutul analist politic condamnă aceste beneficii ce sunt acordate unor clase de oameni politici, magistrați și „milițieni”, ce nu sunt vrednici de asemenea tratament.

„Când eşti ales al neamului, eşti slugă, nu eşti privilegiat! Privilegiaţii trebuie să fie oamenii de ştiinţă şi de cultură, care să ducă numele României mai departe!”, a declarat H.D. Hartmann la „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE.

H.D. Hartmann, la „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE

În cadrul ediției „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE, H.D. Hartmann a vorbit despre controversatul subiect al pensiilor speciale. Cunoscutul invitat a precizat că de dreptul de a avea o pensie specială ar trebui să beneficieze dar Armata Română și oamenii de știință și cultură, pentru că ei aduc un plus de recunoaștere României, eis unt singurii care aduc valoare țării și se încadrează în termenul de „special”. Cu ce drept merită un milițian sau un magistrat pensie specială, se întreabă analistul politic?

„Singura pensie pe care eu aş da-o specială, e pentru soldaţii Armatei Române. Nu justiţie sau SRI, deputaţi sau senatori. Aia nu au dreptul la pensii. În baza acestui atac la adresa statului de drept român, la constituţionalitatea României, s-au obţinut atâtea pensii speciale, peste 5000 de euro pentru aceşti judecători de nu a auzit nimeni şi nu au făcut nimic! Trebuia să fi contribuit 35 de ani la fondul de pensii pentru o asemenea sumă!

Ăsta e furt! Nu poţi ieşi la 42 de ani, când eu am 53 de ani! Eu trebuie să ies întâi la pensie, apoi el! Nu poate să iasă unul care are plămânii buni la testele sportive! Ăsta e furt de la poporul român! Asta e insultă la adresa medicului care a salvat mii de oameni de la moarte! Insultă la adresa oamenilor de ştiinţă care au salvat numele României!

Să-l vezi pe Dănileț cum va face bani din mafia sorocistă din Moldova!

A avea pensie specială este furt! Doar Armata Română are dreptul, pentru că acolo este obligaţia statului de a asigura la pensie unui om pe care l-a îmbolnăvit şi şi-a pus viaţa în pericol şi viaţa de familie în slujba ţării. Dar să nu aud de SRI şi judecători, miliţieni… Cum adică să ai pensie specială? Păi noi vorbim să ridicăm vârsta de pensionare şi judecătorii ies când vor ei? Tu îţi baţi joc de poporul român? Că tu de la poporul român îţi iei bani! Şi aceste pensii trebuie să dispară? Cât ai plătit, tu, mă? Cât ai contribuit? Nu se poate să fii membru al Curţii Constituţionale şi să ai şi pensie de la Înalta Curte! Astea sunt legile care reglează legile statului!

Am avut 4 milioane de români trimişi sclavi în Occident! De ce CFR-ul a avut cumulat întârzieri zeci de ani anul trecut? De ce s-a falsificat aeroportul de la Băneasa unde ai blocuri la marginea pistei? Dacă aşa am crescut economic, de ce acum Nicușor Dan nu e în stare să asigure apa caldă şi căldură pentru 100.000 de apartamente?? Băi, propagandişti analfabeţi… uitaţi-vă la sărăcia din ţară, de batjocura hoţiei… că eu aş fi arestat juma din PNL, PSD şi AUR pentru hoţiile pe care le-au făcut! Ce, numai Bădălău este?! Bă, încep să o prefer pe Kovesi cu arestările de la 6 dimineaţa, cu spectacolul ăla grotesc… să vă aresteze pe toţi, că eşti AUR, UDMR, PSD… Bădălău era corupt de 20 de ani, dar acum l-aţi găsit? Mai era unu lângă Bucureşti, golan de servici… M-am săturat de aceasta corupţie! Ia spuneţi-mi mie, cum vreţi să scăpaţi de corupţie?

Cum crezi mă, miliţianule, la 42 de ani, să ieşi tu la pensie, cum crezi că te respectă cineva din ţara asta? Ia hai, să terminăm odată cu chestiile astea! Schimbarea Constituţiei şi schimbat tot! Şi refaceţi demnitatea şi scăpaţi de tanti rectorul de la UBB! Altfel o să vă treziţi cu tot felul de analfabeţi de la NATO şi UE că vă dau lecţii!”, a spus H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann: „Pensia se câştigă prin muncă, nu prin privilegii!”

Într-o țară democratică în care este promovat egalitarismul, ce caută clasa privilegiată? De ce se crează aceste privilegii? Profiler-ul H.D. Hartmann ne amintește că în timpul revoluției din 1989, tocmai pentru eliminarea acestor privilegiați s-a luptat? De ce trebuie să primească merite un ales politic? Practic, un om ce s-a vrut ales în funcția respectivă, ales și plătit din banii poporului român… cere ca la sfârșit să fie tratat preferențial? „Despre ce vorbim?”

„Eu nu am înţeles, chiar nu vede nimeni nesimţirea deputaţilor şi senatorilor cu pensiile? La ce corupţie a fost în România cu deputaţii şi senatorii te apuca mila… Păi domnule senator, de ce vrei pensie? Că tu ai vrut să fii om politic. Impozitele mele nu trebuie să creeze privilegii. De asta a existat o revoluţie franceză, comunistă, pentru a nu exista privilegiaţi. Europarlamentarii au nişte salarii de mori, dar ce fac ei? Nu fac nimic. Dau cu gura! Pensiile speciale nu trebuie să existe! Preşedintele României trebuie să meargă cu Dacia, nu cu Mercedes! Nu trebuie să meargă în produse de lux, ci în ceea ce îi dă statul!

Nu ai privilegii, că nu tara ţi-e slugă! Tu eşti sluga ţării! Când eşti prim-ministru de stat, tu eşti sluga! Când vrei să fii lider, eşti slugă! Vrei să fii bogat, fii bogat, dar nu fură! Nu fi Bădălău!

În orice tară unde curge apa caldă, Arsene era în puşcărie 30 de ani! Nu îl mai primea Ciolacu să vorbească cu el! Era arestat! Când eşti ales al neamului, eşti slugă, nu eşti privilegiat! Privilegiaţii trebuie să fie oamenii de ştiinţă şi de cultură, care să ducă numele României mai departe!

Auzi, tu, dă-mi mie contract, şi-ţi dau 7%?! Păi, 25 de ani fără ieşire… 25 de ani… noi trebuie să mărim condamnările pentru corupţie! Dacă judecătorii vor pensii speciale, pe Arsene, Bădălău, toţi ăştia trebuie trimişi minim 25 de ani şi să nu mă ţină 9 ani procesul. Procesul ăsta trebuie să mă ţină 6 luni, maxim un an! Şi trebuie luaţi şi chiloţii de pe ei, totul! Fenechiu trebuia să cerșească la Mitropolie, să moară de foame! În orice societate unde curge apa caldă, asta se întâmplă! În fiecare zi, un baron trebuie arestat! Nu există să fie liber, nu există!
Ori suntem republică egalitară unde hoţii intră la psucarie, ori suntem republică aristocrată unde hoţii stau la putere!

Mai e un tractorist pe la PSD pe care nu l-a întrebat nimeni cum şi-a făcut averea! Şi pe lângă hoţia ăstora, mai sunt şi pensiile speciale!

În Constituţia României toţi suntem egali, deci şi la pensie trebuie să fim egali! Nu poate un miliţian să iasă la pensie la 43 de ani! Nu poate să iasă înaintea mea! Dacă e mai mic ca mine cu 15 ani, el să iasă la pensie înainte! Înseamnă că e un privilegiat care îmi fură mie pensia! Nu există ca în sec 21 să ieşi la pensie la 42 de ani! Înseamnă că eşti dispus să fii un hoț pentru că nu ai contribuit! Nu se poate ca un medic profesor universitar să aibă 4000 de lei pensie şi un miliţian 7000! Nu se poate!

Democraţia a inventat o formă de manipulare care se numeşte viaţa civică. Eu mă aşteptam ca juma de milion de activişti din ăştia civici să iasă în Piaţă să urle la rotofeiul ăsta de general să taie pensiile astea speciale! Păi nu se poate ca Curtea Constituţională să legalizeze un furt ! Eu nu văd pe nici unul care urlă şi ţipă împotriva corupţiei guvernului liberal condus de Ciucă! Nu văd! Poporul are întotdeauna dreptate! Curtea Constituțională nu are! În Constituţie spune clar că toţi suntem egali în faţa legii şi tu creezi privilegiaţi? Nu-mi poţi spune că e drept câştigat, drept câştigat e prin muncă, bai! Dreptul la pensie este la muncă, bă! Ăla se câştiga prin muncă! Pensia se câştigă prin muncă, nu prin privilegii!”, a conchis H.D. Hartmann.

De asemenea, H.D. Hartmann a vorbit la „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE și despre summitul NATO de la București.

Comentarii
  • Domnule Hartman,
    Ar trebui să vorbești în special de străinii care, prin intermediul multinaționalelor , ne fură toată avuția și abia apoi de pensii speciale. Pentru că indivizii care au pensii speciale au acces la datele acestor furturi și vor și ei o părticică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *