Prima pagină » Actualitate » Cunoscutul general Radu Theodoru: „Atac la românitate! Diana Șoșoacă a fost și este vocea puternică a românității ajunsă ținta conjurației globaliste și a slugilor acesteia” – VIDEO

Cunoscutul general Radu Theodoru: „Atac la românitate! Diana Șoșoacă a fost și este vocea puternică a românității ajunsă ținta conjurației globaliste și a slugilor acesteia” – VIDEO

12 oct. 2024, 16:15, 4 ,
în Actualitate

În articolul său, generalul Radu Theodoru o apără pe senatoarea Diana Șoșoacă, pe care o consideră o voce puternică a românității, ce luptă împotriva globalismului și a trădătorilor din țară. El critică dur actuala clasă politică, acuzând-o că nu reprezintă interesele poporului român, și condamnă acțiunile de restricționare a drepturilor senatoarei, pe care le vede ca un abuz antinațional. Generalul o descrie pe Șoșoacă drept un simbol al demnității și responsabilității istorice, și îndeamnă la susținerea ei în fața presiunilor politice.

„Diana Șoșoacă a fost și este vocea puternică a românității ajunsă ținta conjurației globaliste și a slugilor acesteia. Neînfricată, fanatică a adevărului, a redat demnitate unui parlament bicisnic care nu reprezintă interesele românilor precum nu reprezintă nici guvernanții, nici șeful slugostatului.

Este inadmisibil ca indivizi veniți de aiurea, care n-au făcut nimic pentru țară, recrutați sau nerecrutați de servicii străine să-și depună candidatura la senat, camera deputaților și, culmea sfidării și a obrăzniciei, la președinția statului, ba să și contesteze candidații care în post decembriadă au slujit cu devotament interesele românilor.

Consider acțiunea de îngrădire a senatoarei Diana Șoșoacă un abuz grosolan, un act antinațional, un joc politic murdar, un precedent care deschide calea anulării ultimelor rămășițe de drepturi cetățenești. Diana Șoșoacă, în pofida unor excese, este simbolul demnității și responsabilității noastre istorice.

Protestez vehement împotriva oricărei măsuri administrative sau judecătorești de îngrădire a drepturilor ei la libera exprimare a opiniilor politice, sociale, economice, demografice și istorice. Curaj Diana Piticaniile te-au făcut eroină națională. Românii sunt cu tine. Printre ei se numără și generalul maior aviator, veteran de război Radu Theodoru Grădiștea pe Argeș, 10 octombrie 2024.”, scrie generalul Radu Theodoru în articolul său.

Comentarii
  • Generalul de carton, scos maior la pensie datorita pozitiei rusofiliste, nici macar n-a pupat razboiul…un comunist infect!

    • Tu esti un „militar” de hartie igienica folosita, pupinkurist al alogenilor, un mancator de kkt fara niciun scop in viata decat de ataca si injura. Imediat ce incepe razboiul, tu vei fi primul care va dezerta. Vei fugi departe, cel mai probabil in Olanda sau Belgia unde te vei angaja la bordelurile de homalai si transgenderi unde munca ta va fi foarte apreciata.

  • Toți beșinoșii rusofili. Ăsta e de ăla de trimitea soldații la munci agricole?

  • un mos basinos USRIST

    NEEDUCAT.
    slava Rusia
    slava PUTIN
    m.w.e USR / PNL/ PSD /UDMR /PD /UDMR /PSDI/ HAUR/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`