Prima pagină » Sanatate » Mama si copilul » Cunoscuta cantareata, mama pentru prima data la 44 de ani

Cunoscuta cantareata, mama pentru prima data la 44 de ani

13 oct. 2019, 10:14,
BZI.ro, în Sanatate

Cunoscuta cantareata Natalie Imbruglia a adus pe lume primul sau copil, un baietel, a carui nastere a fost anuntata pe Instagram de artista in varsta de 44 de ani.

Artista nascuta in Australia a impartasit cu fanii sai cel mai frumos moment din viata sa. „Bine ai venit pe lume, Max Valentine Imbruglia! Inima mea este plina de bucurie”, a scris interpreta melodiei “Torn”, care a publicat o fotografie in care se vad manutele bebelusului sau. Cantareata il va creste singura pe Max. Ea a ramas insarcinata dupa ce a trecut printr-o fertilizare in vitro si a apelat la un donator anonim de sperma.

A lansat cinci albume

Natalie Imbruglia este cantareata de muzica pop si actrita, cunoscuta in special pentru hit-ul „Torn”, lansat in 1997. Piesa i-a adus si o nominalizare la premiile Grammy. La începutul anilor ’90, ea s-a făcut remarcata ca actrita in serialul australian „Neighbours”. La doi ani dupa ce a parasit echipa serialului, Natalie a inceput o cariera in muzica. Albumul sau de debut, „Left of the Middle”, a fost lansat in 1997 si a fost vandut in peste sapte milioane de exemplare. De atunci, ea a lansat cinci albume dintre care ultimul, „Male”, in 2015, dupa o pauza de sase ani. Albumul este o colectie de coveruri ale unor piese interpretate in versiunile lor originale de barbati.

La sfarsitul anilor 1990, a avut o relatie de durata cu actorul David Schwimmer, cunoscut pentru rolul lui Ross din „Friends”. In 2003, chiar de Anul Nou, s-a casatorit cu cu fostul lider al trupei rock Silverchair, Daniel Johns. Mariajul celor doi a rezistat doar cinci ani, cei doi cantareti divortand in 2008.

Cunoscuta cantareata pregateste un nou album

Natalie Imbruglia nu si-a ascuns niciodata dorinta de a deveni mama, iar acum visul sau s-a implinit. Australiencei pare sa ii mearga bine si in viata profesionala. Australianca a anuntat in luna iulie ca a semnat un nou contract in vederea lansarii unui nou album. Tot atunci a anuntat si ca urmeaza sa devina mama pentru prima data: „si cum puteti vedea din aceasta fotografie… am un alt anunt de facut… Astept primul meu copil in aceasta toamna.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *