Prima pagină » Actualitate » Cunoscuta Anamaria Prodan, lider al APP România, despre suveranitatea României: „Ţară a fost transformată într-o colonie, noi am vândut tot” – EXCLUSIV, VIDEO
Cunoscuta Anamaria Prodan, lider al APP România, despre suveranitatea României: „Ţară a fost transformată într-o colonie, noi am vândut tot” - EXCLUSIV, VIDEO

Cunoscuta Anamaria Prodan, lider al APP România, despre suveranitatea României: „Ţară a fost transformată într-o colonie, noi am vândut tot” – EXCLUSIV, VIDEO

14 nov. 2022, 12:46,
Elena Nicoleta Bujor, în Actualitate

Anamaria Prodan a fost prezentă într-o emisiune BZI LIVE de mare interes pentru toți românii. Cunoscuta impresară de fotbal a discutat despre suveranitatea țării noastre și cum poporul își pierde încet încet din valori.

Liderul APP România afirmă că foarte mulți au înțeles democrația greșit și ne îndreptăm spre o perioadă nefastă dacă femeile nu preiau frâile și nu vor scoate țara din mocirlă.

„Un popor fără valori tradiţionale nu există. Noi ne-am anulat singuri ca neam. Noi sărbătorim Valentines Day. Noi avem Dragobete. Eu sunt un individ al acestei ţări crescut într-o familie severă, cu un tată care provenea din cadrul Armatei, om cu principii sănătoase. M-a făcut omul cu bune şi rele, care sunt în faţa voastră. Am înțeles şi eu democrația greşit. Am vrut să merg cu avionul pe stradă. Îmi permiteam, dar datorită educaţiei pe care am primit-o, m-am trezit. Unde ne ducem? De ce sărbătoresc sărbătorile altor popoare? Eu sunt România Nadiei Comăneci, a lui Hagi, a marilor medici care fac istorie în străinătate, a inventatorilor, a lui Brâncuşi pe care francezii l-au ridicat la rang de icoană. De ce ne-am adus aminte târziu?”, a menționat Anamaria Prodan, în exclusivitate la BZI LIVE.

Anamaria Prodan susține că politicienii au vândut România bucată cu bucată

Cunoscuta Anamaria Prodan s-a arătat de-a dreptul revoltată de faptul că românii nu mai sunt suverani în propria lor țară. De asemenea, liderul APP afirmă că România a fost vândută bucată cu bucată de politicienii care s-au aflat la putere.

În acest context, Anamaria Prodan a transmis un mesaj și le-a recomandat cetățenilor să se trezească și să lupte pentru acest stat până nu este prea târziu.

„Nu trebuie să ne supunem nimănui, dar trebuie să ne aducem aminte că marile popoarele nu au venit să ne dea nimic. Noi am luptat întotdeauna pentru ce este al nostru. Ne-am întors la rădăcini, pentru că acolo este echilibru. Am vândut aproape tot. Am devenit sclavi în ţara noastră. Marile companii vin şi sug tot. Ce ar trebui să ne mai ia? Dacă noi nu mai avem tradiţii, până şi nunţile care erau superbe s-au schimbat. Astăzi nu mai avem nimic, sărbătorim ca americanii. Suntem mândri acum, nu mai punem bradul la poartă că râde lumea de noi. Am ajuns să râdem noi singuri de noi. Acest APP militează cu multă putere pentru familie, societate normală și continuitate. Familia trebuie să nu-şi uite rădăcinile. APP nu este un partid care vine şi promite că dă şi face. Am ajuns unde am ajuns din cauza tot a noastră. Ţi se pare că suntem suverani în ţara noastră? Eu nu voi vorbi ca om politic sau om de sport. Nu voi explica cât de inteligentă sunt. Am să vorbesc deschis şi simplu. Treziţi-vă români, apăraţi familia, mergeţi după legile lui Dumnezeu. Dacă pierdem tot, nu vom mai exista, nu vom conta nici ca indivizi”, a mai spus Anamaria Prodan, vicepreședintele APP România.

Ce spune Anamaria Prodan despre justiția din România

Vicepreședintele APP România susține că în România nu mai există absolut nimic, nici legi, nici Armată, ci doar oameni sărăci, distruși, care stau în frig și fac foamea. De aceea, totul trebuie oprit și aplicate două principii simple: ordine și disciplină.

De asemenea, Anamaria Prodan susține că totul poate fi recuperat extrem de rapid și simplu, însă doar prin unire și luptă.

„Vom ajunge ca pe vremuri cănd statele erau ocupate în 30 de minute. Ai impresia că Rusia sau altă ţară dacă doresc să ne invadeze nu o pot face? Cât durează? Noi avem Armată, sistem de Justiţie? Mă uit şi mă gândesc, eu înţeleg mai mult decât înţelege bunica mea. Ce Legi ale Justiţiei? Foarte buni oratori toţi cei din politică, dar nu se vorbeşte de niciuna. Ei evită subiectul frumos. Care este judecător vine şi ia o decizie că este magistrat, aplică legea. Nu mai există aşa ceva. Ţi se pare normal ca un om nevinovat să facă puşcărie şi după îi dai nişte bani şi spui că a fost un ordin, sunt liste negre? Eu cunosc oameni milionari, puteau să-şi ia banii şi să se mute. De ce nu se face că în SUA? Pentru delapidare, plăteşti de 3 ori mai mult. Sunt oameni care au greşit, au delapidat, dar sistemul i-a băgat în puşcărie și nu au recuperat prejudiciile. Mii de oameni au rămas fără locuri de muncă, oraşul a rămas praf, n-am recuperat nimic. Au stat în puşcărie, dar oamenii când ies şi ştiu, vor face bani oricum. Însă, familiile au fost distruse şi nu interesează pe nimeni.

Generaţia 72 să se trezească, că a prins vremurile vechi şi noi. Dacă ne trezim acum când nu este prea târziu, se va reface tot ce s-a distrus – rapid. Dacă realizăm că doar noi toţi împreună suntem o forţă, noi împreună putem face. Capul tăiat care nu vede în faţă este tăiat primul. Noi trebuie să stăm ca neam cu capul sus. Avem obligaţia să ne creştem copiii în legile lui Dumnezeu. Unde suntem noi astăzi? Nicăieri. Nu mai are astăzi poporul ăsta niciun reper”, a conchis liderul APP.

Anamaria Prodan susține că statul român a fost vândut cu totul și nu mai suntem suverani la noi în țară.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024