Prima pagină » Magazin » Cum vor zodiile sa fie sarutate in timpul sexului
Cum vor zodiile sa fie sarutate in timpul sexului

Cum vor zodiile sa fie sarutate in timpul sexului

20 apr. 2011, 17:31,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:217173;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
BERBEC. El face lucrurile pe dos. Daca saruturile tandre din timpul preludiului îl plictisesc, în timpul sexului va începe sa te sarute cu pasiune. Adora sa-ti apesi tare buzele de ale lui, fara sa-l saruti neaparat frantuzeste. Asa îi place sa atinga climaxul.
TAUR. Isi misca buzele cu senzualitate si pricepere pe tot trupul tau în timpul preludiului. Când treceti la felul principal, Taurului îi place sa alterneze sexul pasional cu momente mai lente în care sa te sarute tandru.
GEMENI. Când saruta îi plac experimentele. Asa ca te va saruta într-un mod inedit pe tot parcursul preludiului. În timpul sexului prefera soaptele fierbinti, completate cu saruturi la fel de fierbinti pe gât sau pe lobul urechii.
RAC. Probabil ca niciun alt semn zodiacal va reusi sa sincronizeze atât de bine miscarile din timpul sexului cu saruturile tandre. Adora sa îi saruti, gâtul, umerii, buzele, chiar si fruntea în timp ce faceti dragoste.
LEU. Cu el poti folosi nestingherita si dintii, caci adora muscaturile. Daca îi musti buza de jos, acest nativ va sari cu totul peste preludiu. În timpul sexului îi plac saruturile ocazionale, care, musai, sa fie patimase si spontane. 
FECIOARA. Barbatul Fecioara adora femeile care stiu sa joace mai multe roluri în timp ce saruta. Daca treci de la femeia virginala si îl saruti usor pe obraz, la femeia vampa, care îi ofera „cel mai frantuzesc” sarut posibil, îl aduci imediat la extaz
BALANTA. In timpul preludiului îi place sa alterneze saruturile, nici prea indecente, nici prea cuminti, cu modul în care te atinge. Odata ce începeti sa faceti sex, îl incita peste masura daca gemi de placere în timp ce îl saruti.
SCORPION. El te invita sa-l saruti atât în timpul preludiului, cât si al sexului prin felul în care te tachineaza. Te va privi patrunzator, îsi va lipi buzele de ale tale, atât cât sa-i simti usor respiratia pe buze si va astepta sa faci tu pasul urmator. 
SAGETATOR. Nu vrea un preludiu format doar din saruturi tandre. El vrea actiune, iar saruturile tale ar trebui sa-l ia prin surprindere. Saruta-l într-un loc inedit si joaca-te cu limba peste buzele lui. În timpul sexului tinde sa te sarute mai cu foc când se simte foarte bine.
CAPRICORN. Ofera-i de fiecare data saruturi incomplete, care sa-l faca sa se aplece pentru a beneficia si de o încheiere pe masura. Daca îl tachinezi, îi stimulezi ambitia nativa si îl inciti. De exemplu, în timpul sexului pune-i degetul pe buze în semn de restrictie!
VARSATOR. Orice sarut ai initia cu el, asigura-te ca îl fixezi bine cu privirea înainte. Mai apoi, mângâie-i buzele cu un deget  si treci la atac. Il plictisesc saruturile repetitive, dar este genul de barbat care poate atinge orgasmul doar dintr-un sarut, daca este unul plin de inovatie, desigur.
PESTI. Pentru el sarutul este o arta, ce trebuie construita cu migala. Ar vrea sa-l saruti în functie de ocazie. In timpul preludiului cât mai tandru si senzual, iar în timpul sexului sa cresti gradual pasiunea buzelor tale, pâna când nu mai distingeti un sarut de altul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *