Prima pagină » Magazin » Cum verificam daca avem dosare la KRUK

Cum verificam daca avem dosare la KRUK

16 apr. 2019, 10:53,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:690401;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Uneori, din cauza unor situatii nefericite si neprevazute, nu ne mai putem onora obligatiile financiare. Datoria creste de la o luna la alta, pana cand creditorul decide ca este momentul sa faca o cesiune. Astfel, unele dosare ajung la KRUK. 

 

Cum verificam daca avem dosare la KRUK, firma de colectare creante:

Clientii KRUK sunt instiintati printr-o scrisoare de faptul ca datoria lor a ajuns la aceasta companie. Fiecare scrisoare contine si un numar de dosar. Pentru a verifica daca exista o datorie a KRUK, tot ce trebuie sa facem este sa intram pe site-ul e-KRUK.ro si sa incercam sa ne facem un cont gratuit. Clientii KRUK trebuie sa introduca numarul dosarului. Daca l-au uitat, pot suna la datele de contact mentionate in tooltip, asa cum este prezentat si in imaginea de mai jos:

Cum scapam de datorii la KRUK:

Constant, KRUK are oferte pentru clientii sai. Tot ce trebuie sa facem, daca avem o datorie la KRUK, este sa urmarim ofertele prezentate pe site-ul lor sau pe pagina de Facebook KRUK Romania. Aceste oferte sunt mijloace facile de a scapa de datorii la KRUK. In lunile aprilie si mai 2019 clientii KRUK isi pot reduce datoriile astfel:

 

  1. Suna la *5785 si intreaba care sunt ofertele de Paste.
  2. Isi creeaza un cont pe e-KRUK.ro si pot castiga un cos de Paste, deci cheltuiesc mai putin cu masa de Paste si economisesc bani pentru a plati mai repede ratele. In acest concurs vor fi alesi 5 castigatori, prin tragere la sorti.
  3. Pana pe 8 mai intra in alt concurs, semneaza un angajament de plata, achita prima rata si KRUK va reduce datoriile cu 6 rate pentru 3 castigatori.

Toate ofertele KRUK sunt destinate clientilor care pot plati amiabil datoriile. Printre alte avantaje pe care le au clientii KRUK, putem mentiona gama variata de modalitati de plata, posibilitatea de a negocia ratele, punctele de loializare care pot fi schimbate in produse, etc. In acest caz, cesiunea datoriei catre KRUK este un avantaj, esalonarea datoriilor in rate convenabile fiind un alt beneficiu. In plus, KRUK nu adauga dobanzi sau comisioane proprii, se plateste doar datoria avuta la creditorul initial.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *