Prima pagină » Magazin » Cum vă puteți îmbunătăți șansele de a fi aprobat pentru un credit?
Cum vă puteți îmbunătăți șansele de a fi aprobat pentru un credit?

Cum vă puteți îmbunătăți șansele de a fi aprobat pentru un credit?

26 apr. 2024, 13:14,
în Magazin

Ai nevoie urgent de bani si dupa ce ai ales instituția financiară, aplici pentru un imprumut. În cel mai bun caz, răspunsul vine în aceeași zi, dar din păcate – negativ. Întoarceți banda înapoi și deși ești sigur că poți rambursa împrumutul, nu înțelegi de ce banca nu ți-l acordă. Gândiți-vă din nou dacă oricare dintre aceste motive nu se potrivește situației dvs. actuale:

Istoric negativ de credit

Nu trebuie să aveți un credit prost pentru a ajunge cu un istoric de credit prost. Este suficient să se înregistreze că întârziați în mod regulat plățile sau că ați solicitat multe împrumuturi.

Dacă sunteți pe punctul de a contracta un împrumut, mai ales pentru o sumă mult mai ridicată, puteți verifica care este situația solicitând o referință de la un angajat al registrului local.

Venituri de tip neregulate

Cel mai probabil, instituția financiară nu vă va aproba cererea de finanțare dacă nu aveți un venit constant pentru a vă acoperi plata lunară.

Dacă venitul este scăzut, dar constant, este posibil să puteți negocia plăți lunare mai mici pe o perioadă mai lungă.

Scopul neclar/înșelător al finanțării

Există credite de consum care au un accent specific (cumpărarea unei mașini sau altă achiziție) și sunt acordate special în acest scop. Dacă aplicați pentru acest tip de împrumut, dar scopul pe care îl indicați este diferit sau nu doriți să îl menționați, iar aceasta este o anumită cerință, există șansa să nu fiți aprobat din cauza informațiilor înșelătoare despre scopul împrumutului. finanţarea dorită.

Date incorecte

Din neatenție sau intenționat – dacă îi transmiteți angajatului datele personale greșite, nu există nicio modalitate de a primi o aprobare pentru un credit, deoarece toate datele specificate sunt verificate cu atenție și introduse de către angajații băncii, iar orice discrepanță este considerată o tentativă de fraudă.

Prea multe credite

Dacă ați luat prea multe împrumuturi, acest lucru vă face automat un plătitor nesigur și este un motiv bine întemeiat pentru refuzul împrumutului.

Cum să vă creșteți șansele de aprobare a creditului?

  1. Verificați-vă cu atenție istoricul de credit și familiarizați-vă în detaliu cu cerințele pentru aprobarea creditului înainte de a aplica. Asigurați-vă că ați îndeplinit toate sarcinile anterioare.
  2. Aflați care sunt ratele lunare minime pentru a achita întreg împrumutul pe care doriți să îl contractați pentru a vedea dacă se potrivește cu venitul dvs. În acest fel, elimini posibilitatea ca tu să nu fii aprobat pe baza criteriilor de „plătitor nesigur”.
  3. Oferă date personale corecte! Verificați din nou datele cu caracter personal pe care trebuie să le completați înainte de a trimite cererea de împrumut.
  4. Nu solicita împrumuturi pe care nu le poți rambursa. Cu cât aveți mai multe credite, cu atât aveți mai puține șanse de a obține unul nou. Aplică și folosește credit numai atunci când ai nevoie de el
  5. Verificați ce imobilizări corporale aveți și dacă acestea îndeplinesc toate standardele legale dacă urmează să solicitați un împrumut care necesită un gaj.

Sursă: credit-rapid-fara-anaf.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *