Prima pagină » National » Cum va fi repatriată Iulia Cantolariu, tânăra de 21 de ani care a murit în urma unui accident cu ATV-ul

Cum va fi repatriată Iulia Cantolariu, tânăra de 21 de ani care a murit în urma unui accident cu ATV-ul

27 aug. 2024, 10:03,
Cezar Bulgaru în National

După tragedia care a avut loc s-a aflat cum va fi repatriată Iulia Cantolariu, tânăra de 21 de ani care a murit în urma unui accident cu ATV-ul. Tragedia s-a abătut asupra familiei Iuliei, după ce aceasta a pierdut lupta cu viața, la scurt timp după o operație în Turcia.

Trupul neînsuflețit al tinerei va fi adus în țară într-un sicriu sigilat, pentru a fi înmormântat cu onorurile cuvenite.

Cum s-a petrecut tragedia

În ziua de 6 iulie 2024, viața Iuliei a luat o turnură tragică. În timpul unei excursii cu ATV-ul în pădurea Agafton din județul Botoșani, alături de iubitul său, Tudor, un accident nefericit a avut loc.

În urma deraierii ATV-ului, Iulia a suferit leziuni interne grave cauzate de impactul cu scaunul metalic. Transportată de urgență la spital, a fost operată, iar medicii au reușit să o stabilizeze, însă starea ei a rămas critică.

Tânăra a fost ulterior transferată cu un elicopter SMURD la Spitalul „Dr. C.I. Parhon” din Iași, unde a rămas în comă, intubată și ventilată mecanic. După o ușoară îmbunătățire a stării de sănătate, Iulia a fost trimisă într-o clinică din Turcia pentru tratament și recuperare.

Cum va fi repatriată Iulia Cantolariu

Diagnosticul pus Iuliei a stârnit îngrijorare în rândul celor dragi, care au depus toate eforturile pentru a-i asigura cele mai bune îngrijiri medicale. În urma acceptării la o clinică din Turcia, tânăra a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale, care, din păcate, s-a dovedit a fi fatală. Iulia s-a stins din viață în data de 23 august, la scurt timp după operație.

Familia îndurerată a Iuliei se pregătește să-și ia rămas bun de la tânăra de 21 de ani. Repatrierea sicriului sigilat, din motive legale, este singura opțiune disponibilă. Trupul neînsuflețit al Iuliei va fi depus la capela bisericii Sfântul Ioan, pentru priveghi.

Care a fost ultimul mesaj al Iuliei Cantolariu

Într-un ultim efort de a comunica cu cei dragi, Iulia Cantolariu a trimis un mesaj tulburător celei mai bune prietene. Cuvintele ei, încărcate de o tristețe premonitorie, par să fi anticipat sfârșitul iminent.

„Ai grijă de tine în cazul în care nu apucăm să ne mai vedem, ai fost o prietenă tare bună”, este ultimul mesaj pe care Iulia Cantolariu l-a transmis.

Mama Iuliei nu va trece niciodată peste această pierdere și a transmis și ea un mesaj dureros.

”Iubita și frumoasa mea fiică, te voi iubi necondiționat până la sfârșitul vieții mele. De abia așteptam să fiu soacră mică, să îmi iau nepoții de mână, să îmi văd nepoții crescând, dar Dumnezeu a avut un gând cu tine. Drum lin printre îngeri, fiica mea frumoasă! Mă voi ruga până la sfârșitul vieții mele pentru tine să fii un înger alb cu aripioare. Ești o bucată din mine și îmi este greu cu despărțirea aceasta. Vei fi mereu în sufletul și inima mea. Te iubeam ca lumina ochilor mei. Te alintam de mică ”bot de aur cu lumina cu străveche rădăcină”. Odihnă veșnică frumoasa mea fiică”. Cel mai dureros lucru este să îți pierzi copilul”, a fost mesajul părintelui.

Iulia Cantolariu va fi repatriată într-un sicriu sigilat, iar trupul neînsuflețit va fi depus la capela bisericii Sfântul Ioan, pentru priveghi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
27 august 2024
27 august 2024