Prima pagină » Economic Local » Cum te pregătești pentru un job sigur în Olanda? Oportunități de angajare prin DB Work la Târgul de Cariere – Iași, 18 și 19 octombrie

Cum te pregătești pentru un job sigur în Olanda? Oportunități de angajare prin DB Work la Târgul de Cariere – Iași, 18 și 19 octombrie

15 oct. 2024, 12:53,
în Economic Local

DB Work, agenție de mediere și plasare a forței de muncă în străinătate, anunță participarea la Târgul de Cariere din Iași, ce va avea loc pe 18 și 19 octombrie la Palas Mall.

Cei interesați de oportunități de angajare sigure în Olanda, în domenii precum logistică, industrie, construcții sau naval, sunt invitați să aplice online sau să viziteze standul DB Work.

Sfaturi esențiale de la DB Work: ce trebuie să știi înainte de a lucra în Olanda

Olanda, una dintre cele mai dezvoltate țări din Europa, oferă numeroase oportunități de angajare și dezvoltare profesională în diverse sectoare. Este una dintre cele mai atractive destinații profesionale pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă în străinătate. Dacă vrei să îți începi cariera în Olanda, pregătirea corespunzătoare este esențială. Iată câteva sfaturi de la DB Work pentru a te pregăti eficient:

  • Informează-te despre cerințele pieței olandeze: Analizează ce calificări și competențe sunt căutate în domeniul tău.
  • Strânge documentele necesare: Asigură-te că ai autorizațiile și atestatele recunoscute în Uniunea Europeană.
  • Pregătește un CV complet: Un CV bine structurat îți va evidenția clar experiența și abilitățile.
  • Adaptează-te la cultura olandeză: Fii pregătit să te integrezi în viața și stilul de muncă olandez, bazate pe punctualitate și echilibru între viața profesională și personală.

De asemenea, este important să știi cum alegi o agenție de încredere pentru a lucra în străinătate.

  • Fii atent la agențiile care cer taxe sau comisioane în avans: aceste solicitări nu sunt legale.
  • O agenție serioasă oferă transparență în procesul de recrutare, discută clar detaliile prevăzute în contract, precum și drepturile tale.
  • Acordă atenție recenziilor și referințelor online lăsate de alți candidați, pentru a te asigura de popularitatea agenției.

Despre Târgul de Cariere din Iași

La evenimentul Târgul de Cariere, DB Work aduce zeci de joburi în Olanda. La standul DB Work, recrutorii noștri, Bianca și Georgiana, vor prezenta vizitatorilor ofertele disponibile și pachetul de beneficii inclus în contractul de muncă și vor răspunde la întrebări legate de mediul de lucru din Olanda.

Cine este DB Work?

DB Work este o agenție autorizată de mediere și plasare a forței de muncă ce activează în România din 2015, oferind locuri de muncă sigure și colaborări cu angajatori de renume. De-a lungul timpului, DB Work a oferit oportunități de angajare în Olanda pentru mii de candidați.

DB Work nu oferă doar un loc de muncă în străinătate, ci un parteneriat solid cu toți angajații săi. Oricine alege să lucreze în Olanda prin DB Work, beneficiază de contract olandez 100% legal și de un pachet complet de beneficii, care asigură o experiență profesională fără griji, chiar dacă te afli departe de casă: transport internațional și local, cazare cu utilități incluse, asigurare de sănătate, echipamente de lucru și de protecție adecvat, sprijin complet pe tot parcursul colaborării. Suntem aici să te sprijinim pe tot parcursul carierei tale în Olanda!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`