Prima pagină » Lifestyle » Dragoste » Cum simt femeile ejacularea iubitului
Cum simt femeile ejacularea iubitului

Cum simt femeile ejacularea iubitului

08 mart. 2011, 22:02,
în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:5656;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}

Orice barbat îsi doreste „sa fie simtit” în timpul unui orgasm. Acest lucru nu se întâmpla întotdeauna. Modul în care o femeie simte momentul ejacularii în interiorul vaginului ei este un subiect arzator, dezbatut mai ales pe internet, acolo unde scapam de inhibitii si lasam curiozitatea sa-si intre în drepturi. De regula, barbatii spun ca unele femei cu care au facut sex i-au simtit ejaculând, dar altele nu si-au dat seama. Cu alte cuvinte, unele femei sunt „mai sensibile”, comparativ cu altele.

Reprezentantele sexului frumos spun însa ca „sensibilitatea lor” difera în functie de stilul în care ejaculeaza un barbat. Asadar, ei au un rol hotarâtor în a le face pe femei sa simta ejacularea…

O femeie povesteste ca îl simtea atât de tare pe primul ei sot cum ejacula în interiorul vaginului încât i se declansa si ei imediat orgasmul. Cu al doilea sot lucrurile nu stau asa. Abia îsi da seama când are el orgasm. Ea justifica diferenta prin fatul ca cei doi barbati ejaculau în mod diferit. În timp ce primul avea un orgasm puternic si abundent, cel de-al doilea elibera o cantitate mai mica de sperma si mai încet.

Alte femei spun ca si marimea penisului conteaza. Cu cât este mai dotat barbatul, cu atât este mai capabil sa aiba un orgasm pe care ea sa-l simta exploziv.

Mai apoi, conteaza si temperatura spermei, comparativ cu temperatura din interiorul vaginului. Chiar daca orgasmul nu este exploziv, sperma poate fi simtita cum e expulzata în interiorul vaginului daca ea are o temperatura diferita de cea a peretilor vaginali. Unele femei spun ca simt caldura orgasmului unui barbat. Totusi, temperaturile nu difera prea tare. Cea din interiorul vaginului este de aproximativ 37.6 °C, cu un grad mai ridicata decât cea a corpului. Sperma are si ea temperatura corpului barbatului. Senzatia de caldura a spermei în interiorul vaginului este mai probabila, daca tu nu esti foarte excitata, caci excitarea duce la o crestere a temperaturii.

În unele cazuri femeile nu simt în interiorul vaginului sperma care este ejaculata, dar simt contractiile penisului care însoteasc ejacularea. Înainte de orgasm simt cum penisul se mareste, se întareste, capul devine mai rigid, iar apoi se declanseaza contractiile respective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *