Prima pagină » Cancan » Cum și-a schimbat viața Daniel Onoriu după ce a stat în comă cincizeci și cinci de zile. Viața lui a luat o turnură neașteptată

Cum și-a schimbat viața Daniel Onoriu după ce a stat în comă cincizeci și cinci de zile. Viața lui a luat o turnură neașteptată

14 apr. 2022, 10:10,
în Cancan

Daniel Onoriu a stat în comă timp de 55 de zile, după ce a suferit, în Turcia, o intervenție de micșoare a stomacului. A scăpat ca printr-o minune de moarte, iar după externare și-a schimbat viața radical. Pilotul de raliuri s-a apropiat de Divinitate și merge constant la biserică.

Rebecca, mătușa lui Daniel Onoriu, a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a nepotului ei.

Cum și-a schimbat viața Daniel Onoriu după ce a stat în comă

Mătușa lui Daniel Onoriu a dezvăluit că pilotul de raliuri este pe drumul cel bun și că face progrese. A început să facă primii pași, dar important este că stă bine din punct de vedere psihic. Rugăciunile îl ajută enorm în această perioadă.

“El este un ambițios, luptă, are psihicul bun, își dă curaj singur. Face progrese de la o lună la alta, începe să facă pași, este minunat. Merge la biserică, multumeste tuturor pentru rugăciuni, se roagă, este un alt Daniel”, a declarat Rebeca Onoriu, la Antena Stars.

Pe 24 noiembrie, Daniel Onoriu a fost supus unei operații de micșorare a stomacului la o clinică particulară din Turcia. Reîntors în țară, pilotului i s-a făcut rău și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, cu hemoragie internă.

Cum și-a sărbătorit Daniel Onoriu ziua de naștere

Pe 8 aprilie Daniel Onoiu a împlinit 44 de ani. Pilotul de raliuri și-a chemat apropiații la el acasă, unde a organizat o petrecere care s-a întins până dimineață.

“El ne-a sărbătorit pe noi, el a pregătit tot, el ne-a chemat pe toți. O zi extrem de frumoasă, am plecat de acolo râzând, am avut ce să sărbătorim. Am fost doar familie, într-un cadru restrâns, a fost bine”, a mai spus Rebeca Onoriu.

Cine a fost vinovat pentru faptul că a intrat în comă?

Nepotul regretatei Gabi Luncă a mărturisit că nu știe exact a cui a fost vina pentru tragedia ce tocmai era să aibă loc. Acesta spune că vina ar fi în ambele părți. Odată că a avut încredere în medicul care l-a ”măcelărit” și odată că doctorul din Turcia nu și-a făcut treaba cum trebuia.

”Nu știu a cui a fost vina! A mea, că am avut încredere sau a medicului ce m-a operat (măcelărit). Sunt multe întrebări la care nu am răspuns. Orice răspuns aș primi din partea medicului, tot nu mă mulțumește.

Azi sunt aici! Printre voi: familie, prieteni, oameni! Azi și mereu am să vă mulțumesc! Pentru susținerea voastră în rugăciuni și gânduri bune, pentru că ați mers și donat sânge, pentru că v-ați interesat de starea mea de sănătate! Ce vă doresc? Să nu treceți prin ce am trecut eu și familia mea și multă sănătate!”, a încheiat Daniel Onoriu.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024