Prima pagină » Actualitate » Cum și-a schimbat Elena Lasconi optica? De la apărătoare familiei tradiționale până la susținătoare LGBTQ+

Cum și-a schimbat Elena Lasconi optica? De la apărătoare familiei tradiționale până la susținătoare LGBTQ+

14 oct. 2024, 10:48, 1 ,
în Actualitate

Elena Lasconi, candidatul USR la alegerile prezidențiale și-a schimba, în doar câteva luni optica! Pozând la început ca o puternică susținătoare a familiei tradiționale, terminând ca o susținătoare a LGBTQ+.

Vă aducem aminte faptul că în urmă cu câteva luni a ieșit un scandal mare în momentul în care Elena Lasconi a recunoscut că a votat ”DA” la referendumul pentru familia tradițională. În acel moment, chiar fiica sa, membră a comunității LGBTQ+ s-a decis de Lasconi.

Elena Lasconi a trecut de la apărătoarea familiei tradiționale la susținătoarea LGBTQ+

Elena Lasconi este candidata USR la alegerile prezidențiale din 2024 și a trecut în doar câteva luni printr-o tranziție puternică. Aceasta a trecut de la o susținătoare a familiei tradiționale la o apărătoare a drepturilor LGBTQ+, inclusiv promotor al căsătoriilor persoanelor de același sex:

„Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, spunea Lasconi la Prima TV.

Imediat după declarație, Cătălin Drulă, pe atunci președintele USR, a scos-o de pe lista de europarlamentare considerând că gestul ei a fost unul nefiresc. Totuși, după ce USR a pierdut rușinos alegerile europarlamentare și Lasconi a ajuns președinte, optica acesteia s-a schimbat la 180 de grade. Fiind întrebată dacă ar mai vota la un viitor referendum, acesta a spus răspicat că nu ar mai face un asemenea gest:

Nu cred… De fapt, nu. Categoric nu. Pentru că v-am spus: fiecare este liber să-și trăiască viața cum vrea. Și nu este treaba politicului sau nu este treaba USR-ului să intre în viața oamenilor.” a spus Lasconi.

Ba mai mult, fiind întrebată dacă susține căsătoria dintre persoanele de același sex, Lasconi a spus că susține fără nicio reținere:

”Susțin parteneriatul civil între persoanele de același sex pentru că este o normalitate, pentru că și biblia ne învață că iubirea este cel mai important lucru, toleranța la fel. Cred că calitatea democrației ține de felul în care îți tratezi minoritățile.

Elena Lasconi a primit ordine de la Bruxelles, consideră un vlogger

Vloggerul Bogdan Dumitru consideră că schimbarea suferită de Elena Lasconi este una foarte interesantă în contextul în care prezidențiabila a trebuit să se ”alinieze vântului care bate dinspre Bruxelles”

”Deci cum, mă? S-a răzgândit Lasconi și a zis domnule, eu acum susțin comunitatea LGBTQ+, a descoperit că are și prieteni. Păi ce facem madam Lasconi că mai știm pe unul care s-a răzgândit. Băsescu, 10 ani de zile a nenorocit România asta. Iar voi dragi români care spuneați că dacă nu mai e Șoșoacă în cursă mai bine o votăm pe Elena Lasconi. Luați și votați pe Lasconi. Nu cu o mână, votați cu două mâini. Că ăsta este personajul care vine acum și ne vinde povești, povești pe care USR ni le vinde de când s-a înființat ca partid de buzunar. Știm prea bine cum s-a înființat USR-ul, cu telefoanele în botul la toți oamenii politici, după care când au ajuns ei (n.red. la Guvernare) și li se punea lor telefonul în bot, vezi doamne nu e frumos, nu e constituțional și făceau plângeri. Ba chiar aveau sloganul Fără penali în funcții publice. Între timp, Dan Barna și mulți alții au început să aibă dosare penale. A dispărut și sloganul ăla. Acum, Elena Lasconi vine și declară nonșalant că s-a schimbat schimbarea și că ea este cu curcubeul în suflet și că a fost o greșeală cu familia. Bă, românilor! România este încă o țară creștină! E mamă, tată, bunic, bunică! Nu există altceva!” a conchis vloggerul Bogdan Dumitru

Așadar, românii trebuie să înțeleagă că Elena Lasconi nu este un președinte care să aibă o conduită morală corespunzătoare în contextul în care ieri era o puternică susținătoare a familiei tradiționale și astăzi este o puternică susținătoare a LGBTQ+.

Comentarii
  • Gigi Gherghes

    o platesc clar gras…sa-i sustina…si-a vandut sufletul la mediile de 5 obtinute de la particular :))))
    Votam pe Mircea Geoana ca e cel mai bine pregatit si diplomat dintre toti candidatii….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`