Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum și-a prezis moartea Rona Hartner. Artista știa din urmă cu câțiva ani 

Cum și-a prezis moartea Rona Hartner. Artista știa din urmă cu câțiva ani 

23 nov. 2023, 14:57,
în Cancan ultimă oră

Rona Hartner a murit astăzi, anunțul fiind făcut chiar de sora ei, Rinda. Artista și-a prezis sfârșitul în timpul unei ședințe de chimioterapie atunci când și-a văzut tatăl decedat.  Totul s-a întâmplat recent.

În urmă cu patru ani, Rona Hartner a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer, boală pe care reușise să o învingă pentru a doua oară în urmă cu câteva luni. Artista s-a vindecat, dar nu a uitat faptul că în timpul unei sesiuni de chimioterapie, și-a presimțit moartea, atunci când l-a văzut pe tatăl ei care a murit.

Cum și-a prezis moartea Rona Hartner

Rona Hartner a murit astăzi, la 50 de ani. Sora ei, Rinda, a fost cea care a făcut anunțul, la aproape o zi de când întreaga familie spera la o minune. În ultima perioadă, artista se confrunta cu mari probleme de sănătate și, deși reușise să învingă cancerul pentru a doua oară, starea ei nu era una deloc bună.

Chiar dacă situația se agravase, nici Rona Hartner nu își pierduse speranța că va trece și peste aceste momente dificile. În timpul unei ședințe de chimioterapie, și-a văzut tatăl decedat cum o chema la el și atunci a simțit că sfârșitul îi este aproape. Artista povestea că a spus o rugăciune și că, pe moment, s-a mai liniștit, dar simțea că sfârșitul îi este aproape.

Artista a murit la 50 de ani

În urmă cu o zi, sora Ronei Hartner spunea că speră într-o minune, asta după ce starea de sănătate a artistei se înrăutățise, făcând apel la toți cei care au îndrăgit-o să se roage pentru ea.

Nu doar oamenii simpli au avut un șoc atunci când au aflat că Rona Hartner trece prin cele mai dificile momente, ci și colegii de breaslă care s-au rugat pentru ca trecerea în lumea de dincolo să fie ușoară. Ozana Barabancea, bună prietenă cu artista, a transmis, la rândul ei, un mesaj emoționant, după ce a aflat că trece prin clipe îngrozitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *