Prima pagină » Cultural » Cum și-a făcut apariția Loredana Groza la gala dinaintea meciului Generației de Aur. Artista a purtat un accesoriu de 21.000 euro al artistei

Cum și-a făcut apariția Loredana Groza la gala dinaintea meciului Generației de Aur. Artista a purtat un accesoriu de 21.000 euro al artistei

28 mai 2024, 09:10,
BZI.ro, în Cultural

Loredana a uimit publicul prezent la gala organizată sâmbătă seară pe Arena Națională din București, cu ocazia meciului Generației de Aur. La vârsta de 53 de ani, artista a demonstrat un stil impecabil, purtând o rochie roșie spectaculoasă, evaluată la 11.400 de lei. Ținuta a fost completată de o geantă de zece ori mai scumpă, accentuând eleganța și rafinamentul Loredanei.

Seara a fost marcată și de un concert susținut de artistă, unde a avut o intrare memorabilă, cucerind publicul prin talentul și energia sa debordantă.

Cum și-a făcut apariția Loredana Groza la gala dinaintea meciului Generației de Aur.

Loredana a scris istorie pe Arena Națională, devenind prima artistă care susține un concert pe acest stadion emblematic. Show-ul a fost unul de neuitat, marcat de o energie debordantă și o atmosferă electrizantă.

„Voi fi primul artist român care va concerta pe Arena Națională, sper să mă ridic la înălțimea acestor eroi, am înțeles că vor fi suporteri veniți din toată lumea. Asta face cinste țării noastre, este o onoare pentru mine să fiu în mijlocul lor, în mijlocul acțiunii”, spunea Loredana înainte de a urca pe scenă, potrivit gsp.

Loredana a reușit să impresioneze publicul nu doar prin show-ul electrizant de pe Arena Națională, ci și prin ținutele sale impecabile.

Loredana a optat pentru o apariție memorabilă la dineul organizat după concertul de pe Arena Națională. Alegerea artistei a fost o rochie marca Versace, o piesă vestimentară elegantă și rafinată, care i-a pus în evidență silueta impecabilă.

Rochia, mulată pe corp și cu o inserție de plasă la nivelul abdomenului, a subliniat trupul sculptat al Loredanei, demonstrând încă o dată că artista are un stil impecabil și o atenție deosebită pentru detalii. Superba rochie, care s-a potrivit perfect cântăreței, are un preț de 11.400 lei, reflectând calitatea excepțională a materialelor și a designului rafinat.

Loredana a completat ținuta spectaculoasă de la dineul Generației de Aur cu accesorii rafinate și de lux. Solista a optat pentru o geantă Hermes bleu, o piesă atemporală și extrem de elegantă, care valorează 21.000 de euro (aproximativ 105.000 lei). La aceasta a asortat o pereche de pantofi cu toc roșii, completând ținuta cu un plus de rafinament și feminitate.

Mai multe vedete au luat parte la meciul Generației de Aur

Pe lângă Loredana, mai multe vedete au fost prezente pe Arena Națională sâmbătă seara, pentru a urmări ultimul meci al Generației de Aur a României. Monica Anghel a interpretat imnul național, alături de 250 de copii din corul Cantus Mundi. Artista a fost susținută din tribune de familia sa. Pentru acest eveniment, ea a ales să poarte o bluză neagră, o fustă roșie strălucitoare și un sacou negru.

Andreea Esca a fost și ea prezentă pe stadion, purtând un tricou semnat de Gică Hagi. Știrista de la Pro TV a fost însoțită de soțul ei, milionarul Alexandre Eram, pe care l-a surprins verificând dacă fotografiile realizate cu propriul aparat foto au capturat atmosfera unică de pe Arena Națională. Imaginea a fost postată pe Instagram, unde Andreea Esca a publicat mai multe fotografii, inclusiv una în care apare alături de Anghel Iordănescu și Gabi Balint.

De asemenea, Geanina Ilieș nu a dorit să rateze ocazia de a-i vedea din nou în acțiune pe marii fotbaliști ai României și a decis să meargă pe stadion împreună cu fiul ei.

Loredana Groza a participat și la gala dinaintea meciului Generației de Aur unde a impresionat prin ținutele sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *