Prima pagină » Radio » Actualitate » Cum și-a cunoscut Robert Turcescu actuala soție. S-a întâmplat la scurt timp după despărțirea de Oana Sârbu

Cum și-a cunoscut Robert Turcescu actuala soție. S-a întâmplat la scurt timp după despărțirea de Oana Sârbu

08 mai 2023, 12:27,
în Radio

Robert Turcescu a povestit că a cunoscut-o pe actuala soție la scurt timp după despărțirea de Oana Sârbu, după o relație ce 10 ani. Chiar dacă toată lumea îi vedea la Altar, politicianul s-a căsătorit tot cu o Oana, însă Nuțu pe numele de domnișoară. În urmă cu ceva timp, soția lui Robert Turcescu spunea că nu s-a așteptat, la început, ca relația lor să funcționeze.

Robert Turcescu și-a cunoscut actuala parteneră de viață pe rețelele de socializare, după despărțirea de Oana Sârbu. Oana Sârbu și jurnalistul au pus punct relației în 2014, după 10 ani împreună. Bărbatul s-a implicat într-o nouă relație la scurt timp și s-a înțeles foarte bine, încă de la început, cu Oana Nuțu, partenera sa de viață.

Cum și-a cunoscut Robert Turcescu actuala soție

Pe Oana Nuțu, designer vestimentar, cu 14 ani mai tânără decât el, Robert Turcescu a cunoscut-o conversându-se pe Facebook. Era plecat într-o deplasare externă, în Peru, a publicat câteva fotografii dintr-o piață, iar viitoarea soție a postat un comentariu. Ulterior, întrebată fiind ce dorește să-i aducă din America de Sud, Oana a cerut o ciocolată, Robert Turcescu i-a scris, în postare, că s-ar putea să-i aducă un inel.

„Dacă o merit?! Realmente, este un cadou în viața mea. Sunt cel mai norocos bărbat dintre toți pe care-i cunosc eu. Relația mea cu soția mea este dincolo de cuvinte: ne iubim. Se simte în felul în care trăim fiecare zi, în felul în care ne facem planurile de viitor sau ne creștem copilul.

Sunt foarte, foarte norocos. Era o călătorie în care aveam mult de mers, s-au legat discuțiile, nu plecasem la vânătoare să vânez o gagică. M-am uitat la profilul ei pe Facebook: «Wow, ce femeie frumoasă, iar eu ce urât sunt!». Tot conversându-ne, mi-am zis: «Doamne, vreau să mă întorc cât mai repede acasă ca să o cunosc». Simți când acea persoană este ceea ce aștepți în viață, așa s-a întâmplat cu Oana mea”, a povestit Robert Turcescu.

S-au căsătorit la scurt timp după ce s-au cunoscut

De când s-au descoperit unul pe celălalt, Oana și Robert Turcescu n-au mai putut merge pe drumuri separate și au și în ziua de astăzi o familie superbă. Iar dragostea dintre ei este întregită de apariția fiicei lor, Vera Ilinca, în urmă cu aproape opt ani.

Oana a dezvăluit că nu s-a așteptat să fie atât de compatibilă cu soțul ei, mai cu seamă că Robert Turcescu nu credea că mai poate trăi atât de intens fiorii iubirii.

„Cred că m-a luat prin surprindere. Nu mă aşteptam să ne potrivim atât de mult. Nu ştiu dacă ţi-a zis, dar noi, din momentul în care ne-am cunoscut, n-am mai dormit unul fără altul. Am avut tentative (râde) şi el venea la miezul nopţii pentru că, pur şi simplu, nu puteam să mă bag în pat fără el.

Asta cred că e un miracol, noi aşa am zis de la începutul relaţiei. Iar el probabil că a simţit miracolul ăsta mult mai puternic decât mine, pentru că nu mai credea în a doua şansă”, spunea în urmă cu ceva timp Oana, soția lui Robert Turcescu.

Robert Turcescu are două fete, din două căsnicii

Din actuala căsnicie, Robert Turcescu are o fetiță de aproape opt ani, pe nume Vera Ilinca.

„El a văzut-o imediat când au scos-o din salon. Ţin minte că şi pe mine m-au scos la jumătate de oră şi îmi aduc aminte foarte bine toate momentele acelea. Mă aştepta în salon şi m-am gândit că nu l-am văzut niciodată atât de emoţionat cum era atunci.

M-a luat de mână şi mă ţinea foarte strâns. Mi-a zis: «atât am vrut să ştiu, că eşti şi tu bine». El n-a putut să se bucure de momentul în sine când a văzut copilul, pentru că se gândea și la mine”, a mai spus Oana Turcescu acum ceva timp.

Însă Robert Turcescu mai are o fată, Ioana Taisa, din căsnicia cu Corina Ilie, care este studenta unei prestigioase universități din SUA și are propria afacere. Încă din copilărie, tânăra a fost pasionată de modă. Oana Nuțu, actuala soție a tatălui ei, este designer vestimentar și a sprijinit-o să-și cultive această pasiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *