Prima pagină » Radio » Actualitate » Cum se simte Valentin Sanfira, la două luni de la accident. A scăpat de scaunul cu rotile, dar merge în cârje

Cum se simte Valentin Sanfira, la două luni de la accident. A scăpat de scaunul cu rotile, dar merge în cârje

28 sept. 2023, 13:36,
BZI.ro, în Radio

Artistul de muzică populară Valentin Sanfira a dezvăluit cum se simte la două luni de la accident, atunci când a fost la un pas de moarte. Atunci, interpretul a suferit mai multe operații, iar pentru o perioadă a fost țintuit într-un scaun cu rotile. Pentru Valentin Sanfira a urmat o perioadă lungă de recuperare, iar acum se poate deplasa, însă folosește niște cârje.

Valentin Sanfira a scăpat de scaunul cu rotile, dar merge cu cârja după el, la două luni de la accidentul suferit în Italia. Cântărețul a fost la un pas de moarte în urmă cu câteva săptămâni, după ce o dubă i-a tăiat calea, în timp ce se deplasa pe un scuter. Artistul consideră că Dumnezeu a făcut o minune că acum poate merge din nou și se declară norocos că a scăpat cu viață.

Cum se simte Valentin Sanfira, la două luni de la accident

Artistul de muzică populară a scăpat de scaunul cu rotile, dar merge cu cârja după el, la două luni de la accidentul suferit în Italia. Artistul este fericit că se poate deplasa ușor și fără cârje. Prezent în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, el a demonstrat la plecare că poate merge și fără cârje, însă, totuși, le ia mereu cu el, pentru orice eventualitate. Cântărețul consideră asta o minune, având în vedere cumpăna mare prin care a trecut.

Interpretul de muzică populară Valentin Sanfira a trecut printr-un accident teribil, în vacanța petrecută în Italia, în urmă cu două luni. Un șofer de dubă i-a tăiat calea, când el se deplasa pe un drum cu prioritate. Când a căzut pe asfalt, acesta putea să moară, dacă nu ar fi avut cască. În acel moment i s-a fracturat femurul. Deși medicii i-au spus că va merge mai bine abia prin noiembrie, artistul s-a recuperat mai repede.

„Am avut o mare cumpănă, mare… Puteam să mor, dar Dumnezeu m-a păzit. Am stat în spital timp de patru zile, iar medicii nu au vrut să mă opereze. În final, am suferit o intervenție la picior. Acum sunt mult mai bine. Dumnezeu face minuni”, a declarat Valentin Sanfira.

Prin ce a trecut Valentin Sanfira

Cântărețul a fost supus unei operații care l-a ușurat de 10.000 de euro. Timp de o lună, el a stat în scaunul cu rotile și a făcut fizioterapie, apoi s-a deplasat cu ajutorul unei cârje, la care vrea să renunțe. Valentin Sanfira este fericit că poată să pășească și fără aceasta și le-a împărtășit bucuria și fanilor lui.

Dumnezeu face minuni. Aveam șanse să merg în noiembrie și, la 7 săptămâni de la operație, merg. Credința și iubirea vindecă”, a scris artistul pe rețelele sociale.

La jumătatea lunii august, Valentin Samfira își lua fanii prin surprindere cu un anunț îngrijorător… Asta cu atât mai mult cu cât postase și o fotografie în care se afla pe patul de spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *